Söndag 23/5

23 maj, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under söndagen försöker du utvärdera hur mycket sanning det ligger i ett rykte som du hör. Du vet att det oftast inte är någon höna utan fjäder, men i det här fallet låter historien lite väl otrolig för att du ska lägga någon större vikt vid den. På eftermiddagen upptäcker du ett nytt smultronställe.

Oxen 20/4-20/5

Du vill försöka att få en vän att tänka rationellt när det gäller en investering, men den här personen är rätt så envis av sig och brukar inte lyssna på goda råd. Kanske är det din charm, dina argument eller bara det ätt du bryr dig så mycket som får hen att tänka om.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en bra och lagom händelselös dag. Efter intensiva veckor behöver du får möjligheten att vila ut i en lugn miljö utan dramatik.  Eftermiddagen ägnar du mer än gärna åt en hobby av något slag. Det blir en bra avslutning på veckan.

Kräftan 21/6-22/7

Du får ett påstående bekräftat idag och du blir besviken eftersom du inte förväntat dig att den här personen skulle kunna uppföra sig så illa. Det är alltid jobbigt när personer du beundrar trillar ned från den piedestal som du satt dem på, men samtidigt är det bra att ha i baktanken att alla människor kan göra fel.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en trevlig och lagom aktiv söndag där du ägnar dig åt saker som har med framtiden att göra. Under eftermiddagen får du möjlighet att förändra en dålig vana bara genom att aktivt fatta ett beslut och hålla dig till det.

Jungfru 23/8-22/9

Under söndagen försöker du hinna med så mycket som möjligt men det är inte så lätt eftersom du blir konstant avbruten av en familjemedlem som vill ha din uppmärksamhet. Visst är det roligt att hen fortfarande bryr sig så mycket om din åsikt, men ibland kan det också vara frustrerande.

Vågen 23/9-22/10

Under söndagen vill du bli klar med en arbetsuppgift eller kanske ett skolprojekt. Du har halkat efter den senaste veckan och du ser inget annat alternativ än att ta igen det du missat på din fritid. Kvällen handlar om att få lön för mödan. Ett gammalt projekt börjar äntligen ge utdelning.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir rolig och lite annorlunda. Du är ute på äventyr och du tycker det är härligt att upptäcka nya områden och uppleva annorlunda saker. Idag testar du dina fördomar och spärrar när det kommer till mat och det blir intressant.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du vet att du kan säga nej när till din vän när som helst, men det gör du inte eftersom hen betyder så mycket för dig. Det blir lite fel när du går med på saker som du egentligen inte vill göra bara för att din vän ska bli glad.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir intensiv men ändå rolig, du har så mycket som du vill hinna med, men tiden är begränsad. Ibland är det svårt att planera eftersom det hela tiden inträffar oförutsedda saker. Kvällen handlar om att en beundrare tar kontakt med dig och du blir förvånad och smickrad på samma gång.

Vattumannen 20/1-18/2

Under söndagen försöker du hinna med så mycket som möjligt, men tiden är begränsad. Du måste försöka prioritera om det ska bli rätt. Det handlar om att tänka rationellt och om att fokusera framåt. Kvällen blir mysig och du drömmer om något som sker inom en snar framtid.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här dagen blir kanske inte som du tänkt dig den, men det blir ändå en bra dag där du får mycket gjort. Du är gärna utomhus och ägnar dig åt en hobby. Kvällen tycks fokusera på ett problem som du vill lösa.

Annons