Måndag 24/5

24 maj, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

På måndag är du åter igen inne i den gamla vanliga lunken och det känns både bekant och lite vemodigt på samma gång. Det handlar om att du måste vara mindre social än du faktiskt varit den senaste tiden och det tycker du är tråkigt.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen går väldigt fort, det är mycket som du måste hålla koll på just nu och inget går så smidigt som du skulle önska. Under eftermiddagen får du höra att du gjort extra bra ifrån dig under et visst projekt och du blir både smickrad och glad.

Tvillingarna 21/5-20/6

Ibland har du alldeles för lite tålamod och så är fallet idag Om du bara orkade göra om saker som blivit halvbra så skulle du lämna ifrån dig ett betydligt bättre resultat än du gör. Det handlar om en kombination av lathet och tålamods brist.

Kräftan 21/6-22/7

Under måndagen är du väldigt trött. Det som borde ha varit en lugn och skön helg blev istället en ganska intensiv men rolig helg där du kommit i säng lite sent på kvällarna. På eftermiddagen börjar du få upp tempot lagom till hemgång.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har svårt att prata om dina känslor just nu. När Lejonet känner är det ofta väldigt intensivt som nu, och det gör det svårt att förmedla allt som pågår inom dig. Ibland kan en gest säga mer än tusen ord. Kanske ska du visa vad du känner istället för att försök uttrycka det i tal.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen blir bra, men kanske inte så lugn som du hoppats på. Takten på jobbet har ökat den senaste tiden och med det förväntningarna på dig. Du försöker själv att öka ditt tempo, men det är svårt eftersom du alltid gör ditt bästa och det lämnar inte så mycket utrymme för tempohöjning.

Vågen 23/9-22/10

Under måndagen blir du lite lätt förolämpad av en person som gör ett ganska tafatt försök att ge dig en komplimang. Du vet att hen menar väl men ibland så blir det så fel. Kvällen handlar om någon form av idrott.

Skorpionen 23/10-21-11

Du kan upplevas som lite grinig just nu men det beror mer på att du är fokuserad den här måndagen snarare än att du faktiskt är irriterad. Du behöver vara koncentrerad på det du ska göra om du ska lyckas med ett visst projekt.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du har svårt att vara ärlig mot en person eftersom du inte vill såra hens känslor. Ibland är det okej att ta till en vit lögn, särskilt om det är det enda sättet att undvika att göra någon ledsen på grund av saker som inte kan undvikas.

Stenbocken 22/12-19/1

På måndagen får du ett flertal positiva besked som gör dig väldigt nöjd. Det är särskilt ett av beskeden som får dig på extra gott humör eftersom det visar att all tid och energi som du lagt ned på det här projektet faktiskt betalar tillbaka sig.

Vattumannen 20/1-18/2

Du stressar för att hinna med något som du egentligen inte borde blir stressad över. Du har gott om tid att hinna med att förverkliga dina idéer, men det gäller att hela tiden ligga steget före annars kommer det ändå bli stressigt på slutet.

Fiskarna 19/2-20/3

Under måndagen vill du inte bråka med en familjemedlem, men hen har en tendens att hela tiden söka konflikter. Det blir ett irritationsmoment för dig och för din släkting. Kvällen handlar om att göra något enbart för dig själv.

Annons