Onsdag 26/5

26 maj, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under den här dagen har du en massa olika projekt på gång och det gäller att du hinner med allt du startar upp. Du är duktig på at dra igång saker men inte alltid lika bra på att avsluta dem. Kvällen handlar om något som har med sport att göra.

Oxen 20/4-20/5

Onsdagen blir bra men intensiv. Du jobbar hårt och du blir bra belönad för ditt slit. Genom att se till att rutiner fungerar och att dina kollegor har samma koll som du har så underlättar du en hel del för dig själv. Kvällen blir intressant.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du försöker att hinna med så mycket som möjligt den här onsdagen och det gör att du känner en hel del stress. Du är lite dålig på att ha framförhållning och det gör att mycket blir gjort i sista minuten. Något som du skulle spara en hel del tid på är om du blev bättre på att planera.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen handlar om djupa frågeställningar och det gör dig både lite deprimerad men också intresserad på samma gång. Du brukar undvika att tänka på saker som döden, evighet och religiösa frågor, men ibland kommer du in i perioder då du känner ett behov av att utforska de här områdena.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns regler och det finns rekommendationer men du brukar strunta i båda två om du har möjlighet. Ett Lejon är ganska fritt i sinnet och har svårt att anpassa sig till fyrkantigt upplagda arbetsmetoder. Du gör bäst ifrån dig om du får fria händer.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en intensiv dag och en intensiv kväll. Du har många järn i elden just nu och du kan inte avstyra dina projekt eftersom att allt sitter ihop. Det bästa du kan göra är att utnyttja din enorma talang när det gäller organisation och struktur.

Vågen 23/9-22/10

Idag verkar du bråka med en släkting eller vän. Du avskyr när ni två är osams men samtidigt så retar den här personen upp dig som ingen annan. Du brukar inta ha särskilt kort stubin, men med hen är det svårt att hålla ditt temperament i schack.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är en person som tror på personligt ansvar och att man växer som människa om man får utmanas och testas. Idag stöter du på en person som inte alls vill bli utmanad, hen är väldigt fyrkantig och trivs bäst om saker förblir som de alltid ha varit.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du tar ett stort kliv mot en viktig insikt idag. Det här är något som du gått och grunnat på omedvetet men nu lyfts den här frågeställningen upp på ett medvetet plan och det kräver att du förstår en hel del om dig själv och hur du reagerar i vissa situationer.

Stenbocken 22/12-19/1

Onsdagen handlar om att nå ett mål. Det har gått betydligt fortare än du trodde att det skulle göra. Dels handlar det om din ökade skicklighet men också om att du har en riktig vinnarskalle när du sätter den sidan till. På Kvällen firar du lite.

Vattumannen 20/1-18/2

Du vet att du gjort fel, men samtidigt så kan du inte hjälpa att saker blir tokiga ibland. Det gäller att du har tålamod med dig själv och att du accepterar att du inte är fullkomlig. Kvällen handlar om att träffa vänner och ha trevligt.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en bra och produktiv onsdag där du hinner med både saker som måste bli klara idag och saker som du förbereder inför resten av veckan. Ibland har du den här typen av väldigt effektiva dagar. Kvällen handlar om att skämma bort sig lite.

Annons