Torsdag 27/5

27 maj, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under torsdagen får du höra rykte om en kollega som sagt upp sig eller bytt inriktning. Du blir lite besviken för det här är en person som du hoppats på att lära känna lite bättre. Kvällen handlar om löften.

Oxen 20/4-20/5

Du undrar en hel del idag och du får många av dina frågor besvarade. Det blir en intressant och lärorik dag men det blir också en dag som är full av positiva överraskningar. Kvällen blir lugn och harmonisk.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under torsdagen grälar du eller diskuterar med en person som står dig nära. Det kan vara en kollega eller en vän. Ni två har inte samma åsikter när det gäller personlig utveckling. Kvällen blir annorlunda och bjuder på en utmaning.

Kräftan 21/6-22/7

Idag vill du köp något som kostar för mycket men som du ändå vill unna dig. Det handlar om att du faktiskt planerat det här inköpet men att en oförutsedd utgift har ställt till det med dina planer. Kvällen blir härlig och social.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under torsdagen tar du dig an något som du tycker är jobbigt men som du ändå måste får gjort. Det blir en ganska intensiv inledning på dagen men efter lunch börjar du få kontroll och du kan dra ned på tempot något.

Jungfru 23/8-22/9

Under torsdagen får du hjälp av en person som beundrar dig och som vill lära känna dig närmare. Det kan vara en kollega eller en lite mer ytlig bekant. Ta det här tillfället och försök se om du klickar med personen ifråga.

Vågen 23/9-22/10

Dagen handlar om att tänka praktiskt vilket inte alltid är din starkaste sida. Du vill gärna ta ut dina konstnärliga svängar men idag så ska du jobba effektivt utan att lägga tid på det estetiska, något som irriterar dig.

Skorpionen 23/10-21-11

Det finns mycket utrymme till att tänka fritt idag och det uppskattar du. Det är inte alltid som du kan eller vill hålla dig inom de givna ramarna så därför blir du extra glad när du får den här typen av frihet, särskilt på jobbet.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag blir du ifrågasatt och det är något som du har väldigt svårt att acceptera. Du tycker att den här personen alltid borde stå på din sida oavsett vad. Tyvärr är livet inte så enkelt. Hen har minst lika starka åsikter som du har.

Stenbocken 22/12-19/1

Torsdagen handlar om en sista utmaning den här veckan. Du driver på dig själv hårt men det gör du mest för att kunna njuta lite mer av helgen när den kommer. Du har insett värdet av att ligga steget före. Kvällen blir intensiv.

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns så mycket som måste ske den här torsdagen att du inte riktigt hinner med allt som du vill göra. Det handlar inte bara om arbete utan några privata åtaganden som måste bli klara i tid. Kvällen blir intressant och utvecklande.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har en del som halkat efter så det gäller att lägga upp arbetet på rätt sätt för att hinna med så mycket som möjligt. Idag tar du gärna en promenad med en vän eller ägnar kvällen åt en sport eller hobby. Du behöver en paus från vardagen.

 

Annons