Fredag 28/5

28 maj, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Fredagen blir rolig men lite annorlunda. Du satsar på att få saker gjorda tidigt så du kan ägna en stor del av dagen åt något som du förknippar mer med att ha kul än med arbete. Kvällen blir väldigt intressant och utvecklande.

Oxen 20/4-20/5

Det finns saker som är mer eller mindre mätbara, men i ditt fall så föredrar du allt som du kan kontrollera. Du ogillar uppgifter eller direktiv som är vaga eftersom du inte vet hur du ska kunna mäta resultatet. Det här är något som inte din chef riktigt förstår, något som visar sig idag.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är på ett väldigt gott humör den här fredagen eftersom det är just fredag. Du har mycket kul att se fram emot i helgen så du vill att dagen ska gå fort så du äntligen blir ledig. Under dagen stöter du på en kollega med väldigt pessimistisk livssyn. Hen berör dig illa.

Kräftan 21/6-22/7

Du har en förmåga att hamna i trubbel och idag så bevisar du återigen att du kan trassla till den enklaste relation genom att läsa in för mycket i vad som sägs eller i en persons kroppsspråk. Du är väldigt bra på att göra en höna av en fjäder och när du känner varningssignaler så backar du direkt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en rolig och väldigt intensiv fredag där mycket handlar om att tänka praktiskt och försöka agera på känsla. Du har en massa uppgifter som du måste blir klar med och du känner att tiden kanske inte är på din sida. Kvällen däremot blir överraskande social och avslappnad.

Jungfru 23/8-22/9

Du har en del saker som du måste försöka hinna med den här fredagen innan du äntligen kan ta helg. Det handlar om uppgifter som egentligen borde varit klara tidigare i veckan men som nu halkat efter av olika skäl. Kvällen handlar om frågor som rör semestern.

Vågen 23/9-22/10

Det blir inte bättre än du gör det till. Det mesta hänger på din inställning idag. Om du går in med en negativ syn på uppgifterna så kommer du prestera därefter. Allt är inte roligt på arbetet det är därför du får betalt för att göra uppgifterna. Kvällen handlar om att träffa en person som du verkligen saknat.

Skorpionen 23/10-21-11

Annons

Under fredagen försöker du matcha en idé med något som går att praktisera i verkligheten. Det är svårt eftersom din vision är ganska vag och det kan ställa till bekymmer när du ska bli mer konkret. Kvällen handlar om sunt förnuft.

Skytten 22/11-21/12

Du är en person som är lätt att övertala till att göra dumheter och det vet du om. Trots att du är medveten om din svaghet så kan du inte tacka nej när en vän föreslår ett ganska våghalsigt projekt. Det är för utmanande för att motstå.

Stenbocken 22/12-19/1

Fredagen blir något av en personlig triumf för dig. Du uppnår inte bara ett drömmål, du får också en massa beröm av en chef för en insats som du själv ansåg vara medioker. På kvällen vill du fira med personer som du tycker om.

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns en glädje och en vilja att komma framåt idag. Du har så många bra idéer, så nu gäller det bara att omsätta dem i verklighet. Kvällen handlar om att se och förekomma ett visst behov hos en yngre släkting.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är arg på en familjemedlem för att hen har betett sig ganska nonchalant. Det har tagit tid att komma dit du är idag och det gör att du inte förtjänar den typen av behandling som du får idag. Du är öppen med din kritik och det känns skönt att ventilera dina känslor.

Annons