Lördag 29/5

29 maj, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

På lördagen lovar du sig själv att inte blir arg på en person som har en otrolig förmåga att irritera dig. Hen vet exakt vilka knappar hen ska trycka på för att locka fram dina allra sämsta sidor. Kvällen handlar om vänskap och om starka känslor.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en ganska intensiv lördag där du ska hinna med många projekt i hemmet, men också lite arbete. Kvällen blir social och trevlig. Du får god mat och du får möjligheten att träffa trevliga personer som har mycket vettigt att säga.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under den här lördagen vill du gärna bevisa för dig själv att du kommit ett steg vidare i dina planer. Du har i alla fall en vision att utgå ifrån och det är ett första steg. Dagen handlar om att spalta upp och få ner dina idéer på papper. Kvällen blir mysig och familjär.

Kräftan 21/6-22/7

Som singel så lever du livets glad dagar. Du är populär och du njuter av att bli omsvärmad och beundrad. Det enda som gnager dig är att den person som du helst vill visa hur du har utvecklats den senaste tiden inte längre ingår i din vänskapskrets. Du funderar på att höra av dig ikväll.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du umgås med gamla vänner den här lördagen och det känns hemtamt och tryggt. Visst är det kul med nya bekantskaper, men du har lite svårt att helt slappna av med personer som du inte känner så väl. Kvällen blir rolig, utmanande och annorlunda.

Jungfru 23/8-22/9

Det finns en vilja att komma framåt för dig idag, men det är inte så enkelt eftersom du har så många olika projekt på gång. Det känns mest som du står på samma fläck och stampar. Om du mäter små mål istället för att fokusera på det slutgiltiga målet som kommer du se att det faktiskt händer saker.

Vågen 23/9-22/10

Du blir arg och besviken på en person som inte lyssnar på dig. Det handlar om att hen beter sig ganska egoistiskt många gånger och att hen kommer att förlora bra vänner om hen inte ändrar sitt beteende. Det kan vara svårt att nå fram till den här typen av personer.

Skorpionen 23/10-21-11

Det finns inget säkert sätt att mäta känslor på så du får helt enkelt lita på ditt sjätte sinne. Om du känner att allt är bra så är det säkert det. Du kan ibland överanalysera vissa situationer, särskilt om du är förälskad.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du säger en sak men menar en helt annan så det är inte så underligt att din vän blir förvirrad. Själv tycker du att hen borde känna dig så pass bra att hen vet vad det är du egentligen vill, inte gå på vad det du säger.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en bra lördag som fokuserar på ett projekt som har med jobbet att göra. Du vill gärna visa att du kan leverera med hög kvalitet för det skulle innebära att du är lämpad för mer ansvar. Under eftermiddagen umgås du gärna med dina vänner.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en intensiv lördag där du ska hinna med både privata åtaganden och uppgifter som rör hemmet. Du hinner kanske inte med allt, men du har en härlig förmåga att se positivt på situationen och det gör att du är halvvägs i mål redan där. Kvällen blir social och trevlig.

Fiskarna 19/2-20/3

Ibland ser du inte skogen för alla träd och så är fallet idag. Du har något precis framför näsan men du inser inte vilken fördel det är innan du är på väg att mista det. Underdagen får du chansen att delta i en intressant aktivitet.

Annons