Söndag 30/5

30 maj, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Söndagen handlar om att fira något eller någon. Det blir en trevlig dag där du umgås ovanligt mycket med familjen. Under dagen vill en släkting avslöja en hemlighet. Det här kan komma som något av en chock, men när det väl sjunker in så förstår du till fullo din släkting.

Oxen 20/4-20/5

Det blir inte en traditionell mors dag för din del. Du har så många andra järn i elden att du inte hinner fira eller bli firad. För dig är det viktigaste att visa omtanke i vardagen, inte att äta tårta på en speciell dag varje år.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du får nog av en person som beter sig falskt. Du har försökt att vara tålmodig, men den här personen missbrukar ditt förtroende gång på gång. Kanske är det på tiden att du börjar fundera på om det är värt den energi som du lägger ned på er vänskap.

Kräftan 21/6-22/7

Du har en del saker som du måste ordna med men du ser till att vara klar på eftermiddagen så du kan ta en fika med familjen. Kräftan är väldigt traditionell och familjekär. Kvällen handlar om att komma ikapp med saker som ligger efter.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har massor av aktiviteter inbokade den här söndagen så det gäller att ligga i om du ska hinna med allt. För dig är det viktigt att hålla ett högt tempo på helgerna. Du är en utåtriktad social person som vill hinna med att träffa både familj vänner och en eventuell partner på helgen.

Jungfru 23/8-22/9

Du säger ifrån idag. Du vill markera att du anser att en viss person har gått för långt. Hen kan inte bete sig hur som helst utan att det får konsekvenser. Det här rör sig om en person som lever på sin charm och som kommer undan med nästan allt.

Vågen 23/9-22/10

Du har lite svårt att hinna med alla åtaganden idag. Det handlar om en försening i början på dagen som ställer till det för dig hela söndagen. Under den här dagen får du höra ett smaskigt skvaller om en bekant som du inte gillar.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är motiverad och kreativ den här söndagen. Du vill låta din konstnärliga sida få blomma ut ordentligt, men något kommer emellan dig och ditt projekt. Ibland blir dagarna inte som man tänkt sig, men då får man gör det bästa med det man har.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Söndagen kretsar en hel del kring familjen och kring att ta hand om dina nära. Det finns särskilt en person som du vill uppmärksamma lite extra idag. Det handlar om någon som du inte bara älskar innerligt, du har dessutom en stor respekt för den här personen. Hen är din förebild.

Stenbocken 22/12-19/1

Det gäller att tänka smart och praktiskt den här söndagen. Genom att kombinera något du måste göra med något som du tycker är kul så får du ut det mesta av dagen. Under eftermiddagen finns det en person som hör av sig och vill att ni ska ses. Du blir väldigt förvånad och väldigt glad.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag handlar det om att göra många saker på samma gång. Om du hela tiden hålla sig till ett strikt schema så kommer du hinna med alla åtaganden utan att stressa. Det är om du börjar att improvisera som det kan bli väldigt tajt med tid.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns så mycket glädje och så mycket liv i ditt horoskop just u. Du kan nästan inte beskriva hur bra du mår i ord utan du måste visa din omgivning din inre glädje. Du sprider en härlig energi vart du än befinner dig just nu.

Annons