Måndag 31/5

31 maj, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Måndagen blir ganska intensiv, du har mycket att göra och dagen går fort. Det finns en person som kan hjälpa dig med en särskilt knepig uppgift, men då gäller det att du ber snällt eftersom hen är en upptagen person. Hen kommer inte kunna säga nej till dig.

Oxen 20/4-20/5ällen blir en

Den här dagen handlar om att komma ikapp, förbereda och att hinna med. Dagen blir bitvis stressig, men du har ganska god koll så när dagen är slut så känns det bra. Kvällen blir lugn och harmonisk. Den handlar om en ett hemmaprojekt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är en person som kräver väldigt mycket just nu. Du har så många tankar och idéer, men det är inte säkert att det finns utrymme att genomföra alla dina planer. Det är bra att vara en drömmare, men ibland måste man även vara lite av en realist.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns inget som går smidigt idag. Du försöker verkligen få till det, men ödet motarbetar allt du gör. Alla har den här typen av dagar, det positiva att den här påverkan är kortvarig så det gäller bara att fokusera på att koma igenom dagen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns en risk att något händer som förändrar saker för din del idag. Det handlar till stor del om en person som kanske inte riktigt agerar pålitligt och då är risken stor att du sätter så mycket lit till hen att dina planer slår fel.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en intressant händelseutveckling på dagen. Du börjar med att ha en negativ inställning till ett projekt, men ju mer du arbetar med det ju intressantare tycker du att det är. Du inser att du varit väldigt snabb i att döma. Kvällen handlar om en gamma förälskelse.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en intressant start på veckan där beslut fattas utan att du involveras i dem. För din del kan de här leda till att du tvivlar på dig själv och din egen förmåga. Gör inte det, du kan mer än dina chefer vet om. Kvällen blir mysig och familjär.

Skorpionen 23/10-21-11

Under måndagen vill du få igång ett projekt som har varit lite av ditt skötebarn. Tyvärr så finns det en del hinder innan du kan komma igång. Här gäller det att ta varje prövning för vad den är. Gör inte drama av små hinder.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du har en del som du vill säga en kollega, men du har svårt att hitta orden idag. Du tycker att det är jobbigt att gå och bära på all frustration, samtidigt så vill du gärna ha en bra relation till den här personen så det gör att den här diskussionen är lite känslig.

Stenbocken 22/12-19/1

Du säger inte så mycket idag utan du fokuserar på att få saker gjorda istället. Det blir en bra och produktiv dag där du genomför olika projekt. Du väver även in en hobby och lite vila, för dig är det viktigt med balansen. Kvällen handlar om roliga nyheter och om en fin komplimang.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har en del som du vill får gjort den här måndagen och då gäller det att planera din tid. Vattumannen är gärna impulsiv och tycker inte om att behöva strukturera upp sitt arbete. Kvällen blir härlig och väldigt intensiv.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en bra start på veckan. Du får mycket och gjort och tiden flyger iväg. Under kvällen möter du en person som du faktiskt inte träffat under de här omständigheterna tidigare. Du inseratt hen är både rolig och avslappnad när hen är privat.

Annons