Tisdag 1/6

01 jun, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Tisdagen blir bra och du har trevligt. Det blir en ovanligt social dag där du lär känna nya personer. Det börjar äntligen bli lite mer normalt i ditt liv, i alla fall när det gäller att umgås med människor i grupp. Kvällen kretsar kring familjen.

Oxen 20/4-20/5

Dagen flyger fram. Det är så mycket som du ska hinna med på en begränsad tid. Som tur är så har du förberett noggrant och det tackar du din lyckliga stjärna för idag. Kvällen handlar om att ha en känsla för det som är passande.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du drar dig undan en person som egentligen står dig väldigt nära, men som du av olika anledningar inte riktigt orkar med just nu. Du har lite svårt att vara ärlig mot din vän och förklara hur du känner och det gör att hen blir sårad.

Kräftan 21/6-22/7

Du har en del saker att ta itu med idag, men risken är att du slarvar igenom dem bara för att det för att det finns något annat som du mycket hellre vill göra. Under dagen skvallras det en hel del om en vän till dig och du står inför valet om du ska delge din vän den här informationen eller inte.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Den här tisdagen handlar om att vara väldigt rationell och tänka med huvudet snarare än med hjärtat. Eftersom du är ett så impulsivt och kännande tecken kan det vara svårt att bortse från hur du känner och bara gå vad som är praktiskt.

Jungfru 23/8-22/9

Du blir arg när en kollega föreslår en förändring som kommer drabba dig negativt. Hen tänker bara på sig själv och föreslår alltid saker som gynnar hen. Du har märkt den här sidan tidigare, men du har valt att bortse från den fram till nu då det drabbar dig personligen.

Vågen 23/9-22/10

Under tisdagen försöker du rucka på vissa principer på jobbet. Du märker att det är svårt. Dina kollegor har skaffat sig vanor under lång tid så även om viljan till en förändring finns så är det lätt att halka in i gamla hjulspår igen.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är inte så motiverad idag. Den senaste tiden har du känt att du inte blir lika glad av att gå till arbetet som tidigare. Visst går det alltid upp och ned när det gäller just känslorna inför jobbet, men det här är annorlunda. Du vet att det börjar bli dags för en förändring i vardagen.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Just nu längtar du bara till sommaren och till att vara lite mer ledig. Du orkar inte ens tänka längre än en dag framåt och det gör att du just nu är ganska dålig på att planera. Kvällen handlar om skillnaden mellan rätt och fel.

Stenbocken 22/12-19/1

Tisdagen blir en bra men samtidigt stressig dag där du ska hinna med både privata och arbetsmässiga åtaganden. Som tur är så har du en hel del struktur inom dig och du är bra på att lägga upp en fungerande plan. Kvällen handlar om vänskap.

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns inget rätt och fel utan det mesta som sker idag hamnar i gråzonen. Du vet att alla beslut som du fattar kanske inte är etiskt korrekta, men du vet också att det ändå är den bästa planen långsiktigt för både dig och dina kollegor.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en intressant dag där du hinner göra både måsten och lite mer kreativa uppgifter. Det är när du kan skapa som du bäst kommer till din rätt. Du älskar att ha en konstnärlig frihet, då blommar du ut. Kvällen blir ganska lugn. Du får ett besked som du gått och väntat på.

Annons