Onsdag 2/2

02 jun, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under onsdagen försöker du skapa någon slags respekt mellan dig och en kollega. Ni har aldrig lyckats dra jämt, men du tycker att hen åtminstone kunde accepter att dina åsikter är lika mycket värda som hen. Eftermiddagen bjuder på ett trevligt sms eller samtal.

Oxen 20/4-20/5

På onsdagen har du en del som du vill hinna med. Du hjälper även en familjemedlem eller yngre bekant med något som hen måste hinna, men som hen halkat efter med. Eftermiddagen handlar om familjen och kvällen handlar om dig och dina intressen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du säger inte så mycket idag eftersom du anser att allt värt att säga redan är sagt. Det handlar om en konflikt mellan dig och en kollega som blivit riktigt infekterad den senaste tiden. Under lång tid har du försökt att bli sams med den här personen men på sista tiden så struntar du i att ens försöka.

Kräftan 21/6-22/7

Du kan vara väldigt effektiv när du vill och det vill du idag. Du har ett behov av att få bekräftelse från vissa personer och det får du bäst om du presterar. Under eftermiddagen passar det bra med en längre rast och kanske något gott till fikat. Du behöver lite extra energi den här dagen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det är svårt att säga som det är till en släkting eftersom hen är så känslig. Du har flera gånger försökt vara ärlig men du har insett att i just det här fallet är ärlighet överskattad. Under dagen så argumenterar du ganska mycket med en nära vän eller partner.

Jungfru 23/8-22/9

Under onsdagen får du möjligheten att rätta till ett misstag som du gjort. Du är glad för den här chansen eftersom du känner att du nästan får lite upprättelse för den senaste tidens prövningar. Kvällen handlar om att laga och äta lite nyttigare.

Vågen 23/9-22/10

Idag vill du vara lite snabbare än vanligt för att kunna ägna delar av eftermiddagen till något som ger dig mer konstnärlig frihet. Det blir en bra onsdag med tonvikt på kreativitet och utveckling. Kvällen bjuder på en liten överraskning.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är trött på genomskinliga ursäkter. Under en längre tid har du låtsas som att du inte genomskådar din kollegas lögner, men idag får du nog och biter ifrån. Du brukar oftast vara väldigt professionell när det kommer till arbetsrelationer men idag tänder du till på allvar.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det finns bra och dåliga förklaringar på ditt beteende den senaste tiden men sammanfattningsvis kan man säga att du går igenom en känslomässigt upprivande tid och att det avspeglar sig till stor del på ditt agerande.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen handlar om en resa och om nya miljöer. Det blir en rolig, spännande dag som också innehåller en hel del väntan och en hel del frustration. När du äntligen kommer fram till ditt slutmål är du väldigt trött och lite grinig.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har svårt att hålla kontakten med alla människor som du tycker om. Ditt problem är att din fritid är begränsad och det gör att du måste prioritera vilka du träffar. Kvällen handlar om god mat och om en annorlunda miljö.

Fiskarna 19/2-20/3

Under onsdagen försöker du att visa att du faktiskt kan tänka utanför boxen. Du vill vara en person som kan tänka fritt utan att för den sakens skull ha svårt att följa direktiv. Det här är en fin balans som du håller på att lära dig bemästra.

Annons