Torsdag 3/6

03 jun, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under torsdagen får du chansen att ge igen för något som du länge gått och ältat. Du kan vara ganska hämndlysten när du sätter den sidan till och just nu är du extra långsint på grund av ett inflytande från de tre jordtecknen. Kvällen handlar om att fira en seger.

Oxen 20/4-20/5

Under torsdagen känner du att du är på väg in i en ganska intensiv arbetsperiod. Det är mycket du ska hinna med och du känner något av en frustration. Det finns mer arbete än det finns händer att utföra det. Du vill alltid prestera ditt bästa och det är svårt under de här förutsättningarna.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns en risk att du säger eller gör fel saker idag. Du är väldigt disträ och dina tankar pendlar hit och dit. Du verkar vara lite förälskad eller i alla fall ha en crush på en person som du inte känner så väl. Hen upptar en hel del av dina tankar.

Kräftan 21/6-22/7

Du glömmer dig idag och du visar plötsligt upp dina mindre angenäma sidor för en person som du beundrar. Det här kan få olika konsekvenser lite beroende på vem den här personen är. Det an vara bra att visa upp en mer mänsklig sida av dig själv, men det kan också uppfattas som en svaghet och karaktärsbrist.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du tar ett stort steg närmare ett mål idag. Det handlar om något som har med slutet på pandemin att göra och du börjar se olika vägar som du kan ta. Det blir en dag som innehåller en del diskussioner och en hel del planering. Kvällen blir intressant men lite sen.

Jungfru 23/8-22/9

Det finns en del saker som bekymrar dig idag och det har främst med en viss kollega att göra. Hen är väldigt sällan i tid och hen är ofta borta. Det som är bra är att den här personen jobbar på ordentligt när hen väl är där, men hens uppfattning om tid är lite egen.

Vågen 23/9-22/10

Du vill vara modig, men när det väl kommer till kritan så fegar du ur. Det handlar om att öppna upp sig och vara sårbar något som du tycker är väldigt svårt, särskilt när det kommer till nya människor. Under eftermiddagen unnar du dig något speciellt.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en intressant torsdag eftersom du bli utmanad antingen privat eller på jobbet. Skorpionen har en härlig tävlingsinstinkt om den bara triggas igång på rätt sätt och det gör den idag. Kvällen kan bjuda på en del intressant skvaller om en ytlig bekant.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du har en förmåga att vilja dra saker till sin spets just nu. Din vän försöker att hitta jämnvikt i er relation medan du aktivt söker drama. Ni två har helt olika uppfattningar om vad ett bra förhållande innebär. Kanske skulle ni pröva och diskutera saken lite mer öppet.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen handlar till stor del om att vila, kanske träna lite och äta god mat. Du jobbar även en del den här dagen men fokus ligger på välbefinnandet och på att ladda för något specifikt som kommer att gå av stapeln i helgen.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en bra och lugn dag där du kan fokusera på rätt saker. Genom att lägga ned både tid och energi på att hjälpa en släkting eller vän så ser du att hen faktiskt går från klarhet till klarhet. Hens framgångar blir på sätt och vis också dina framgångar.

Fiskarna 19/2-20/3

Du drar dig för att säga sanningen till en vän. Du verkar ha slarvat bort något, haft sönder något eller försummat ett löfte som du gett. Nu vill du vara ärlig med ditt misstag samtidigt som du är rädd för din väns reaktion. Du avskyr när hen är arg på dig.

Annons