Fredag 4/6

04 jun, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Fredagen blir väldigt rörig. Du hinner inte med det du planerat på utsatt tid och det ställer till problem för dig. Under den här dagen är det bra om du visar en familjemedlem vart skåpet ska stå. Hen tenderar att ta sig allt för stora friheter just nu.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en bra men ganska intensiv fredag. Du har mycket att göra och tiden går fort. Kvällen handlar om hemmamys och god mat. Idag lagar du något som du längtar efter och du äter den med fördel framför tv om du inte har familj. Det blir en riktig feel good kväll.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har en del olika projekt på gång den här fredagen och det går riktigt bra. Du har högt tempo och för en gångs skull har du också en plan på hur du ska lägga upp arbetet. Kvällen handlar om förälskelse och om romantik.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns mycket du ska hinna med den här fredagen innan du kan ta helg. Det finns en risk att du rör till det bara för att du saknar struktur på arbetet. Eftermiddagen och kvällen spenderar du gärna med vännerna eller med din kärlek.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under fredagen har du inte tid att vara med dina vänner lika mycket som du skulle önska. Du har tagit på dig en uppgift och den drar ut på tiden. Det finns inget som irriterar dig så mycket som att behöva jobbalång in på fredagskvällen, men det kan bli nödvändigt idag.

Jungfru 23/8-22/9

Du haren härlig och ganska lugn fredag att se fram emot. Du drar energi från Solen och nu när det är bra väder så tankar du extra mycket positivitet. Under eftermiddagen väntar ett besked som har med ett arbete eller en kurs att göra.

Vågen 23/9-22/10

Du är osäker på om du gör rätt, ändå fortsätter du på den väg som du slagit in på. Det handlar till stor del om att du brukar bli osäker på dina val och nu tänker du inte låta din vanliga velighet komma i vägen för något som du gärna velat pröva på.

Skorpionen 23/10-21-11

Fredagen blir bra men intensiv. Just nu har du många bollar i luften samtidigt och det gäller att kunna hantera dem på ett bra sätt. Du brukar vara rätt så strukturerad men just nu påverkas du av Månen och det gör dig förvirrad och glömsk.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en intressant och rolig fredag som bjuder både på nyheter och på skvaller. Din offentliga inställning är att du står över skvaller, men handen på hjärtat tycker du att det är lika kul som alla andra. Kvällen blir mysig och kretsar kring familjen.

Stenbocken 22/12-19/1

Den och här dagen handlar om att tanka energi och om att mentalt förbereda sig inför en utmaning som du står inför i helgen. Det är mycket strategisnack men också en hel del vila, god mat och lite träning. Du ser verkligen fram mot att testa din förmåga.

Vattumannen 20/1-18/2

Du hjälper en vän eller släkting att tänka klart och att förbereda sig inför något viktigt. Det blir en bra dag som fokuserar på er två och på hur hen ska tänka. Du är en duktig medhjälpare när du sätter den sidan till och idag plockar du fram hela din erfarenhet och din kunskap.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen handlar om kärleken, vännerna och om att försöka hitta tillbaka till din gamla livsglädje igen. Det har varit tungt periodvis under våren, men nu känns allt mer hoppfullt. Du överväger till och med att umgås med personer som inte tillhör till närmaste krets.

Annons