Lördag 5/6

05 jun, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

På lördagen får du chansen att ta igen dig ordentligt. Det har varit en lång vecka och du behöver få sova ut och bara hämta andan. En vän har något viktigt att berätta men hen vill att det enbart ska vara för dina öron.

Oxen 20/4-20/5

Det blir ganska intensivt den här lördagen men du sätter en ära i att lägga upp arbetet eller dina projekt så rationellt som möjligt. Genom att ligga steget före undviker du att stressa upp dig själv allt för mycket.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har svårt att säga nej till en vän eftersom hen tjatar så. Vanligtvis brukar du och den här personen vara på samma bana, men just nu tänker ni inte alls lika. Det är som om hen nödvändigtvis måste säga nej till att du vill göra och tvärtom.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en händelserik lördag och som vanligt har du en förmåga att hamna mitt i händelsernas centrum. Du dras till intriger som en fluga dras till en sockerbit, men du skulle aldrig medge det högt. En konflikt mellan vänner eskalerar under eftermiddagen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Egentligen skulle du vara nöjd med att göra ingenting den här lördagen men du har några aktiviteter inbokade som du inte bara kan skippa. Genom att korta ned dina aktiviteter så får du mer tid över till att vara spontan eller bara till att ta det lugnt.

Jungfru 23/8-22/9

Du grälar med en närstående idag. Det är inte ofta du höjer rösten men det finns få personer som kan göra dig så arg som hen. Du blir helt enkelt rasande på hens lathet och på att hen alltid förväntar sig att andra löser hens problem.

Vågen 23/9-22/10

Under lördagen njuter du gärna utomhus. Du kan till och med våga dig på ett dopp om vädret är fint. Det finns få personer som helt kan gå upp i nuet på samma sätt som du. För dig handlar den här dagen om att återfå din jämvikt och om hur härligt livet kan vara.

Skorpionen 23/10-21-11

Du försöker övertala en vän att hänga med på en aktivitet som du tycker verkar intressant. Problemet är att det här är mer din typ äventyr. Din vän är både för bekväm och ängslig av sig för att trivas på den här typen av aktiviteter.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du vet att du kan gå långt på ren envishet, men den typen av envetenhet har du bara när du influeras av jord och det gör du inte just nu. Ditt problem idag är att du ger upp lite för lätt. Du orkar inte kämpa i motvind.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag springer du på en vän eller bekant i en miljö där du verkligen inte förväntat dig att se hen. Det blir en rolig överraskning och det kan ändra den ursprungliga planen du har för den här dagen. Hen kan hjälpa dig och du hen med den utmaning som ni båda står inför.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en bra dag där du lär känna nya inspirerande människor och där du faktiskt inser något som bådar gott inför framtiden. På det hela taget blir det en härlig och rofylld lördag. Kvällen handlar om att vara social.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har ett bra tempo den här lördagen, men det måste du ha om du hinna med allt du planerat. Ibland blir dina helger lite väl uppbokade, det finns inget utrymme för välbehövlig vila och återhämtning.

Annons