Söndag 6/6

06 jun, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under söndagen tar du reda på sanningen i en konflikt. Det har bekymrat dig länge och det är på tiden du får veta hur det egentligen ligger till. Under eftermiddagen kommer en släkting med ett frestande förslag.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en ganska lugn söndag oavsett om du arbetar eller är ledig. Visst har du projekt att fylla dagen med men du slipper stressa och det tycker du är ganska skönt. Kvällen handlar om att göra något enbart för dig själv.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det var länge sedan som du kände dig så avslappnad som du gör idag. Det handlar om att du äntligen hittat den harmoni som du behöver ha i din vardag. Du har känt dig oroad den senaste tiden men du har inte riktigt kunnat sätta fingret på vad det är som bekymrar dig.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen handlar om frågor och svar. Du kanske inte får de svar du hoppats på men du får veta det du behöver och det kan vara nog så värdefullt. Kvällen handlar om ett socialt dilemma. Du har två vänner som inte tål varandra för tillfället medan du gärna vill umgås med båda.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under söndagen är du gärna utomhus. Du mår bra av värmen och den friska luften. Kan du så ägnar du hela eller delar av dagen åt en sport eller annan aktivitet. Det ligger inte i din natur att bara ta det lugnt och slöa. Kvällen handlar om en frågeställning.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en energifylld dag där du får massor av saker gjord på kort tid. Du har idéer och du ser till att förverkliga dem. Annars blir det lätt att du bara går och drömmer med aldrig kommer till skott. Kvällen blir överraskande trevlig.

Vågen 23/9-22/10

Under den här söndagen försöker du att gå in i dig själv och se vad det är du egentligen känner. Du har länge vetat att du är upprörd, men du vet inte riktigt varför. Du har begravt dina känslor djupt och du är rädd för vad som händer om de får komma upp till ytan.

Skorpionen 23/10-21-11

Det finns ingen förklaring till det som sker idag. Ibland är det bara att inse att ödet har ett finger med i spelet. Du bör inte fundera så mycket över varför utan ta emot den gåva som du får. Kvällen blir väldigt harmonisk och lugn.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du får höra något som gör dig upprörd idag men du är inte riktigt redo att ställa vissa personer till svars ännu. Du vill vara säker på att den information du fått är korrekt innan du ställer till en scen. På kvällen funderar du över olika strategier.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är på tårna idag och det är bra. Det är nu som du ska utmanas och testa dig själv. Den här dagen kretsat kring din egen prestation men också kring dina framtidsdrömmar. Idag märker du att din satsning den senaste tiden gör hela skillnaden och du går ifrån den här utmaningen som en vinnare.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag ställs mycket på sin spets. Du tampas med nerver, drama, sorg och till slut överväldigande glädje. Vissa dagar är så där unika att man kommer att minnas dem under lång tid framöver och idag är en sådan dag då alla pusselbitar faller på plats.

Fiskarna 19/2-20/3

Just nu är du arg och upprörd men du väljer att inte visa dina känslor utan håller dem för dig själv istället. Om det är en bra eller dålig strategi får framtiden utvisa, men det troliga är att du förr eller senare exploderar om du inte ventilerar dig.

 

 

Annons