Måndag 7/6

07 jun, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Måndagen handlar om att påbörja projekt men också om att avsluta uppgifter som du är sen med. Du har ett problem med deadlines. Hur du än försöker att planera så slutar det med att du är ute i sista minuten. Du är en mästare på att skjuta upp tråkiga saker.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen börjar stabilt och slutar ännu bättre. Dagen går fort och du får mycket gjort. Idag träffar du en person som imponerar på dig med sin kunskap och sin vilja att arbeta. Kvällen handlar om att fira något eller någon.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under måndagen försöker du helt enkelt hålla dig vaken. Trots att du inte varit ledig särskilt länge har du lyckats att lägga om dygnet och därför blev det en sen kväll igår. Mycket kaffe och svala miljöer kan hjälpa dig att behålla fokus.

Kräftan 21/6-22/7

Du vill inte jobba idag så du smiter undan alla tunga uppgifter och hoppas att ingen ska märka något. Du kommer att inse att så är inte fallet. Det finns någon som noterar din bristande entusiasm och kommer att använda den emot dig vid ett senare tillfälle.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har svårt att acceptera att saker bara sker idag. Du vill kunna påverka, men det är inte alltid det går. Ibland bör man inse sina begränsningar. Kvällen handlar om att ha modet att säga som det är trots att det sätter dig i en jobbig sits.

Jungfru 23/8-22/9

Du är väldigt praktisk idag och då går det undan. Du vet hur du ska lägga upp jobbet för att få så mycket som möjligt gjort på kort tid. Under eftermiddagen får du ett välförtjänt beröm av en chef. På det hela taget blir det en lyckad start på veckan.

Vågen 23/9-22/10

Under måndagen försöker du påverka en släkting till att ta ett bra beslut men som vanligt så är hen väldigt envis. Du vet inte hur du få den här personen att förstå vikten av att fundera igenom de val som hen faktiskt har.

Skorpionen 23/10-21-11

Under måndagen vill du bevisa något för dig själv. Den senaste tiden har ditt självförtroende dalat något och nu vill du få tillbaka din självkänsla. Du är en kämpe så du kommer inte att ge dig innan du får som du vill. Kvällen blir härlig och sen.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det finns en risk att du blir besviken på en person som inte kan uppfylla sin del av ett avtal mellan er. Du vet att hen har haft problem den senaste tiden men du trodde ändå att hen skulle fixa sin del på något vis. Kvällen blir social.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag får du återigen fira dina framgångar men på ett lite mer stillsamt sätt. Det blir en lång dag som börjar tidigt och slutar alldeles för sent. Under den här dagen är det viktigt att du tankar energi i form av mat och kanske en tupplur på dagen.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en delvis påfrestande dag men den blir också väldigt bra. Du hinner med både att träffa nya människor, knyta viktiga kontakter och byta miljö. Under måndagen så måste du lösa ett problem som har med arbetet att göra. Eftersom du inte verkar vara på plats så kan det bli lite problem.

Fiskarna 19/2-20/3

Du får gärna visa dina vänner din charmigaste sida idag. Ditt humör har gått upp och ned den senaste tiden men idag känner du dig väldigt positiv. Kvällen handlar om kärlek, vänskap och om att kunna ta farväl av en epok i sitt liv.

Annons