Tisdag 8/6

08 jun, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Tisdagen blir en prövande dag för dina drömmar ställs mot verkligheten och de överensstämmer inte riktigt. Du hade en vision av hur det skulle bli, men i din dröm spelade en viss person en ganska avgörande roll och hen är inte ens närvarande idag.

Oxen 20/4-20/5

Tisdagen handlar om att ladda inför något som är på gång. Det blir en härlig dag då det sker mycket både privat och på jobbet. Idag får du ett erbjudande som du inte kan motstå. Det blir en ganska omvälvande men positiv upplevelse.

Tvillingarna 21/5-20/6

På tisdagen är du väldigt trött. Du verkar ha kommit i ur fas med arbetet och det gör att du är uppe sent och sover för lite. Försök att komma i säng i tid ikväll, din kropp behöver få sova ut ordentligt. Kvällen blir informativ.

Kräftan 21/6-22/7

Du ifrågasätter dig själv och det gör dig osäker. Du borde lita på ditt eget omdöme och inte gå på vad andra tycker. Kvällen blir intressant eftersom den bjuder på ett överraskande möte och många starka känslor.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du slungas in i en intrig som egentligen handlar om någon annan än dig. Det blir en tuff men också en lärorik dag där du inser att det är svårt att förutse hur människors reaktion oavsett om det hur väl du känner dem.

Jungfru 23/8-22/9

Du har svårt att fokusera på jobbet just nu. Det finns så mycket annat som du vill hinna med så du blir lite disträ på dagarna. Det är ovanligt för dig att inte uppvisa din bästa sida på jobbet och dina kollegor kanske undrar över varför du beter dig så här. Försök att vara ärlig med hur du känner.

Vågen 23/9-22/10

Du prövar dig själv den här tisdagen och det är alltid bra med utmaningar. Du håller dig ofta inom det som du är bekväm med för det känns tryggast så, men just nu influeras du av lite mer äventyrliga influenser och då vill du gärna testa gränser.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är trött på att ständigt bli åsidosatt av din chef. Visst vet du att hen uppskattar såväl dig som ditt arbete, men det vore trevligt att för en gångs skull få det bekräftat lite mer offentligt. Kvällen bjuder på en del utmaningar.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är trött på att alltid vara den som får be om ursäkt. Du skulle vilja slippa krypa till korset den här gången men det ser ut som att du måste gör det om du och din vän ska bli sams. Det verkar som du är den person som har mest känslor investerade i er relation.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en bra och kreativ dag där du hinner med mycket både på arbetet och privat. Du får dessutom roliga nyheter som du hade hoppats på men inte förväntat dig. Det är alltid härligt när hårt arbete ger utdelning. Kvällen kan bli lite romantisk.

Vattumannen 20/1-18/2

Du drar dig för att säga ifrån åt en kollega eftersom du vet hur känslig hen är och idag så orkar du inte riktigt med den här typen av utspel. Du vill ha lugn och ro så därför håller du dig borta. Kvällen bjuder på en hel del aktivitet.

Fiskarna 19/2-20/3

Du har inte tid att säga ja till fler projekt, men ändå blir du väldigt frestad av en vän som har en unik och vad du tror säljande idé. Du skulle verkligen vilja se hur långt det här projektet kan gå, men just nu är det inte en bra tidpunkt att börja med det.

Annons