Onsdag 9/6

09 jun, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

På onsdagen försöker du fokusera på saker som har med arbetet eller med ett privat projekt att göra. Oavsett vad det gäller så vill du driva det här framåt med vinst och det går bra i början, men du kan stöta på problem som du behöver något av en experthjälp för att lösa.

Oxen 20/4-20/5

Dagen blir rolig och produktiv. Du hinner med nästan allt den här dagen och du känner att du ligger ganska bra till enligt dina egna beräkningar. Eftersom du är en person som avskyr att stressa så planerar du oftast nog när det kommer till omfattande uppgifter. Kvällen blir mysig och lite för sen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du slappnar av i sällskap med en person som du nyligen lärt känna. Du vet inte riktigt vad den är med den hen som gör att du känner dig så bekväm. Du öppnar upp dig om saker som du vanligtvis aldrig brukar prata om.

Kräftan 21/6-22/7

Under onsdagen är du lite irriterad på en person för att hen inte lyssnar på det råd hen får. Din vän har utmärkta och erfarna personer omkring sig och du tycker att det är ett slöseri att inte ta till vara på dessa personers kunskap. Kvällen blir intressant.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har svårt att erkänna att du gjort fel. Du medger gärna att du har bristande kunskap, men därifrån till att erkänna att du gjort fel är en lång bit. Kvällen handlar om att träffa nya människor i nya miljöer. Det blir en härlig och sen kväll.

Jungfru 23/8-22/9

Du roar dig med att strukturera i kaoset idag och det går riktigt bra. Efter att ha genomlevt en hel del kaosliknande förhållanden den senaste tiden så känns det harmoniskt att bara kunna ta det lugnt och få ordning och reda. Du slappnar av när du känner att du har kontroll.

Vågen 23/9-22/10

Du får så kritik av en chef och du tar det högst personligt. Du anser att den här personen är lite väl hård, men det är inget du skulle säga direkt till hen. Just nu håller du dina åsikter för dig själv och bidar din tid.

Skorpionen 23/10-21-11

Det finns en frustration i ditt tecken idag. Det handlar om att du vet om att du kan något men du kan inte riktigt kanalisera den här förmågan på det sätt du skulle önska. Du är besviken på dig själv. Var inte det, den här typen av talang växer långsamt, men visst finns den där.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en intressant och givande onsdag där du lär dig att testa dina gränser samtidigt som du faktiskt också klarar av att sätta ramar och hålla tillbaka. Hela onsdagen kretsar kring att ha kontroll och kring att tillämpa den på rätt sätt.

Stenbocken 22/12-19/1

Onsdagen blir lite sorglig och härlig på samma gång. Det verkar som om vissa av dina kollegor är på väg på semester redan nu och det kommer dröja innan ni ses igen. Kvällen handlar även om att lära känna nya personer och kanske om en liten flirt.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har en hel del att ta igen på jobbet. Du verkar ha varit bortrest eller frånvarande ett tag och nu hopar sig uppgifterna som du ska ta dig igenom. Det blir en tung dag med det finns också en tillfredsställelse i att få så mycket saker gjorda.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är en person som sällan ryter ifrån men idag så blir en vän den droppe som får bägaren att rinna över. Du blir bokstavligen talar riktigt förbannad. Hen borde ha lärt sig vid det här laget att vissa saker triggar dig lite extra.

Annons