Torsdag 10/6

10 jun, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

På torsdagen får du en oväntad inbjudan som gör dig riktigt glad. Det här är personer som du gärna vill lära känna men som du bara är ytligt bekant med. Det här visar att du faktiskt kan bli en i gänget. Kvällen handlar om en uppgift du glömt bort.

Oxen 20/4-20/5

Du har svårt att veta vart du ska börja idag. Det är så många måsten och det är begränsat med resurser. Som tur är så har du riktigt duktig på att organisera så att saker löper på ganska friktionsfritt ändå. Kvällen handlar om ett hemmaprojekt som du måste avsluta.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns inget du kan göra för att visa hur ledsen du är. Du sårade din vän och hen kan vara ganska långsint. Det bästa du kan göra just nu är att låta såren få ta sin tid att läka, hen kommer att förlåta dig av sig själv så småningom.

Kräftan 21/6-22/7

Du njuter av livet just nu och du delar gärna dina tankar och idéer med dina närmaste vänner. Just nu har du så många olika visioner, men försök att hålla dig ett par av dem så blir det inte så rörigt. Du borde öva dig i konsten att ta en sak i taget. Du vill gärna göra allt på en gång.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen blir intressant och ganska lång. Du hade inte så många åtaganden den här trosdagen när veckan började, men eftersom har det fyllts på och nu hinner du knappt med. Du borde bli bättre på att säga nej.

Jungfru 23/8-22/9

Du har en hel del att göra men det tycker du egentligen bara är kul. Dagen går så mycket fortare när det finns uppgifter att fylla timmarna med. Kvällen handlar om att försöka tänka ganska långt framåt. Det handlar om planer som rör julen.

Vågen 23/9-22/10

Du blir irriterad på en vän som inte lyssnar ordentligt. Hen ger ett sken av att vara uppmärksam, men när det kommer till kritan så zonar hen ut så fort du börjar prata. Det här är ett problem som är svårt att lyfta eftersom din vän aldrig skulle erkänna att hen gör så här.

Skorpionen 23/10-21-11

Du påstår en sak men tycker en annan. Du brukar inte vara så här oklar, men just idag så vet du inte riktigt vad du känner och dina känslor är ofta det som styr dina åsikter. Du är en passionerad person som litar mycket på din magkänsla, men idag är din instinkt avtrubbad.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du går ifrån dina vanliga rutiner idag och det är både bra och mindre bra på samma gång. Det är bra eftersom du rör dig utanför din bekvämlighetszon men det är inte särskilt effektivt eftersom du inte riktigt har koll på allt det nya. Kvällen handlar om vänskap och om att stötta varandra.

Stenbocken 22/12-19/1

Du blir glad när någon grattar dig till en insats som du nyligen gjort. Hen brukar inte vara särskilt generös med sina komplimanger, med det du åstadkommit visar att du faktiskt är en kraft att räkna med. Kvällen handlar om att blicka framåt. Nu sätter du nya mål att nå.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är otroligt stolt över en släkting som har gjort en makalös insats. Även om det finns rum för förbättringar så bevisar det vad du alltid vetat, att hen är unik. Idag får du höra något som gör dig ännu mer stolt, det finns fler som uppmärksammat hens insats. Kvällen kretsar kring familjen.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är bestämd idag och det brukar sällan fiskarna vara. Du brukar snarare vara lite mer försiktig i dina åsikter eftersom du gillar att veta vart din omgivning står innan du säger något. Fiskarna trivs bäst om de passar in. Idag blir situationen tvärtom och du sticker ut istället för att smälta in.

Annons