Fredag 11/6

11 jun, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under fredagen försöker du spela en vän ett spratt men något går galet och plötsligt är skämtet inte så roligt längre. Det är i den här typen av situationer som det är bra att kunna tänka snabbt och agera säkert. Kvällen blir inspirerande på mer än ett sätt.

Oxen 20/4-20/5

Du har både drömt och fruktat den här fredagen. På sätt och vis så symboliserar den något för dig och det blir en markering mellan nu och då. Det är många saker som avslutas den här dagen, men det är också början på en fantastisk resa.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är inte van vid rådande situation men du försöker ändå anpassa dig för att kunna hänga med. Det här är något du verkligen vill och då är du beredd att offra för att uppnå ditt mål. Kvällen bjuder på en liten tvist.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen handlar om förslag och om att få som du vill i olika sammanhang. Det blir en bra men kanske inte helt självklar dag. Här måste du kunna styra och ta egna initiativ. Visa att du kan vara driven när du sätter den sidan till.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har svårt att komma igång idag, men du försöker verkligen och det uppskattas av dina kollegor. Alla har bättre och mindre bra dagar det gäller bara att göra det bästa av de förutsättningar som man har.  Kvällen blir härlig.

Jungfru 23/8-22/9

Du försöker verkligen att lyssna på din vän, men dina tankar tenderar att vandra iväg hela tiden Det är svårt att vara uppmärksam när någon ältar samma sak om och om igen. Under eftermiddagen upptäcker du en myt som faktiskt är sann.

Vågen 23/9-22/10

Du tror att du vet men det visar sig att du har helt fel. Det brukar du inte ha så därför blir du så besviken på dig själv. Kvällen handlar om att ha framåtanda. Det finns någon du vill lära känna men då gäller det att komma över din blyghet.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har svårt att följa med i din väns komplicerade kärleksliv. Precis när du tror att du greppat vad hen håller på med så rör hen ihop det igen. Det handlar både om att personen ifråga är velig men också att hen har en förmåga att dras till het fel personer.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är glad och stolt idag. Äntligen har du fått som du vill och du kan visa upp dina framgångar i ett litet mer offentligt sammanhang.  Du får mycket beröm den här dagen och gladast blir du över beröm från en person som egentligen inte brukar ge feedback i den här typen av sammanhang.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en bra torsdag där du känner dig ganska nöjd med en insats du gjort. Du skulle må ännu bättre om du bara fick svar på ett par frågor och chansen är god att du får det idag. Kvällen blir rolig men utmanande.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag är du arg och upprörd över att en person inte har sett eller berömt din insats. Du vet att du gjort bra ifrån dig, men du skulle må ännu bättre om du inte kände dig ignorerad av den här personen. Kvällen handlar om att ta initiativ.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en bra fredag och en ännu bättre fredagskväll. Du har så mycket som du vill få gjort och du jobbar på i bra takt. Det finns en härlig dynamik och livsglädje i ditt horoskop just nu. Kvällen ser ut att kunna bjuda på en flirt, särskilt singelfiskar är väldigt attraktiva för tillfället.

Annons