Lördag 12/6

12 jun, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Lördagen handlar om att ta ett flera bra initiativ. Den handlar också om att finnas där för en vän som behöver både dina råd och att du stöttar hen. Du brukar ha svårt att visa empati även om du känner den, men den här personen lockar fram din mjukare sida.

Oxen 20/4-20/5

Under lördagen har du fullt upp. Du håller på att avsluta ett projekt och det kommer att ta större delen av dagen i anspråk. Du känner att du har kontroll, men du är ändå rätt sliten efter en ovanligt tuff vecka. På kvällen är du gärna utomhus, kanske på en restaurang.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du vill ta en mängd initiativ, men du är osäker på om det är rätt tillfälle just nu. Det finns så mycket annat som du borde avsluta innan du drar igång med nya projekt. Just nu påverkas du starkt av Väduren och då tycker du det är roligare att påbörja saker än att avsluta pågående projekt.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen handlar om en förmaning som kan utvecklas till ett dolt hot. Du och en viss person har alltid haft lite svårt att hålla sams, men den senaste tiden har den här konflikten eskalerat och ni är på gränsen till fiendskap. Det handlar både om konkurrens och om att ni är så olika som person.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen blir bra och inspirerande. Du har mycket att ge den här dagen och det märks inte minst på ditt sätt att hantera en konflikt. Du är lugn, metodisk och mycket pedagogisk, något som inte brukar vara din starkaste sida.

Jungfru 23/8-22/9

Idag tänker du framåt och det är bra. Genom att vara väldigt fokuserad så lyckas du inte bara avsluta en mängd olika projekt i hemmet, du påbörjar även en hel del roliga saker. Kvällen ser ut att bjuda på trevlig gemenskap och kanske en fest eller middag.

Vågen 23/9-22/10

Just nu tänker du inte hela vägen. Du har en förmåga att bli impulsiv och då agerar du utan eftertanke. Du går på din magkänsla och vanligtvis brukar det räcka, men just nu är ditt femte sinne tillbakahållet av en influens av Månen. Kvällen handlar om vänskap.

Skorpionen 23/10-21-11

Du vill ha ett ord med i laget när det fattas beslut idag. Oavsett om det rör sig om små beslut i vänskapskretsen eller på jobbet så anser du det är viktigt att kunna påverka. Skorpionen blir lätt frustrerad när hen inte känner att hen har kontroll.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är ovanligt tyst idag. Det handlar främst om att du är osäker på vad en vän känner för dig och du vill inte avslöja dina känslor innan du vet mer. Oftast brukar Skytten undvika den här typen av sociala spel, men just den här personen rubbar din cirklar extra mycket.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har en härlig och lång dag att se fram emot. Den här lördagen kommer att kräva en hel del båda av din fysiska förmåga och din sociala kompetens. Som tur är så du på topp just nu och det gör att du presterar på alla områden. På kvällen finns det en person som är väldigt flirtig och det överraskar dig.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag handlar det om att bli klar. Du har en deadline att jobba emot och det är vanligtvis det enda sättet för att du ska avsluta ett projekt. Du brukar aldrig bli nöjd och hela tiden gå och rätta till småsaker, men just nu har du inget val. Kvällen blir enkel men trevlig.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns saker som du inte kan säga nej till idag så därför väljer du att inte gör det. Du tycker att det är trevligt att kunna skämma bort dig själv antingen med en present eller med en upplevelse. Det var länge sedan du unnade dig något så här trevligt.

Annons