Söndag 13/6

13 jun, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Söndagen handlar om att förtjäna en rättighet. Du har alltid tagit det här för givet, men plötsligt är det inte så enkelt längre. Du måste ge för att få och det är du inte van vid. Det här kan vara en nyttig erfarenhet för din del.

Oxen 20/4-20/5

Dagen blir inte så stressig som du trodde den skulle bli. Av någon anledning ligger du bra till och kan till och med unna dig att skämma bort dig lite. Det kan röra sig om en utflykt eller kanske en trevlig aktivitet på eftermiddagen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du jobbar på en relation och du märker att den kräver mer än vad du egentligen vill ge. Du och den här personen har aldrig haft ett smidigt förhållande, men ni har ändå hållit ihop av ren vana. Det går att göra slut på en vänskap om den kräver mer än den ger.

Kräftan 21/6-22/7

Du är frustrerad idag. Du får inte ut allt som du har att ge och det känner du. En mentor eller tränare kritiserar dig och då blir det ännu jobbigare. Du är van att den här personen inte hittar några fel hos dig så hela situationen blir en ny upplevelse.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du har så mycket som du vill säga en viss person men när ni träffas öga mot öga så är det svårt att vara saklig. Du låter gärna känslorna ta över och då blir det inte en konstruktiv diskussion. Kvällen handlar om att vara först på plats.

Jungfru 23/8-22/9

Du är en person som säger att du inte kan fast du vet att du egentligen är väldigt duktig. Det här är en form av falsk blygsamhet som oftast kommer fram i jobbsammanhang. Idag dyker den här sidan hos dig upp i en hobby eller på en kurs av något slag.

Vågen 23/9-22/10

Du har höga förväntningar på den här dagen och det kan leda till att du blir lite besviken även om det blir en riktigt härlig söndag. Ibland är det dumt att sätta ribba så högt, det gör att du inte riktigt kan njuta av det som sker eftersom du hade hoppats på mer.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen blir rolig och inspirerande. Du har många järn i elden och du tycker det är häftigt att se dem utvecklas från tanke till verklighet. Just nu är din kreativitet ovanligt stark tack vare Månens påverkan på ditt tecken. Släpp fram konstnären inom dig.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är väldigt ettrig idag och det drabbar tyvärr fel personer. Du har svårt att be om ursäkt, men idag kan det vara läge när du av misstag sårar någon som står dig nära. Det är lätt att den här typen av konflikter eskalerar och blir infekterade.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen handlar om att ge järnet och om att inte ge upp. Du har så mycket vilja och en fantastisk målmedvetenhet. Nu gäller det bara att du kan kanalisera den på rätt sätt. Idag hittar du nyckeln till hur du ska koncentrera all din positiva energi på en specifik sak.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har svårt att fokusera dig idag. Du börjar lite här och där och då blir inget ordentligt gjort. Om du betade av ett område i taget så skulle du få mer kontroll. Kvällen blir ändå bra. Då känner du att du nått dina mål trots den krokiga vägen dit.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är på ett strålande gott humör den här söndagen. Det finns en härlig energi i dig och du tillbringar gärna dagen utomhus. För dig betyder det mycket att kunna vara ute i friska luften. Ett litet äventyr kryddar eftermiddagen.

Annons