Måndag 14/6

14 jun, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Måndagen blir inte så krävande så du får gott om tid att fundera över ett val som du står inför. Det här kan verka enkelt, men i själva verket så känns det väldigt komplicerat. Det är så mycket känslor som är inblandade och då blir även ett enkelt val jobbigt.

Oxen 20/4-20/5

Under måndagen händer det en massa saker. Du går in i en ny fas i ditt liv och det är både upphetsande, oroväckande och härligt på samma gång. Den här dagen handlar till stor del om att omfamna de förändringar som är på väg att bli en del av din vardag.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under måndagen försöker du att undvika att diskutera med en kollega, men det kan vara svårt eftersom hen tycker att just diskussioner är det bästa som finns. Du har lätt att bli irriterad på grund av Månens position och det underlättar knappast situationen.

Kräftan 21/6-22/7

Du har svårt att leverera idag fast du måste göra det. Du försöker verkligen fokusera, men du är för trött för att behålla din koncentration någon längre tid. Du borde se över dina sovvanor. Det verkar som om du får för lite sömn på nätterna.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under måndagen hoppas du på ett positivt besked av något slag men det uteblir. Det innebär inte något negativt i sig bara att hen som ska fatta det här beslutet inte har hunnit med. Försök att ha tålamod, något som vanligtvis inte är din starkaste sida.

Jungfru 23/8-22/9

Under måndagen har du en del saker som du måste hinna med och du blir uppjagad av stressen. Försök att fokusera på en sak i taget istället för att börja här och där. Om du inte strukturerar ditt arbete så kommer en här dagen bli väldigt lång.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en bra inledning på veckan. Du har en massa energi från helgen och den investerar du i arbetet. Din chef blir förvånad över din kreativitet och uppfinningsrikedom den här dagen. Kvällen handlar om en vän.

Skorpionen 23/10-21-11

Det är bra att ha en plan och det är ännu bättre att hålla sig till den. Just nu är du bra på att tänka framåt, men när du väl ska genomföra dina idéer så tenderar du att köra fast. Försök att sänka din ambitionsnivå något. Du mår bättre om du har en möjlighet att nå de mål du satt upp.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Et finns något rastlöst över ditt tecken, du vill ha ut mer av din vardag och du känner att du missar väldigt mycket hela tiden. Samtidigt är du väldigt trött på vardagarna och du orkar inte riktigt hitta på några aktiviteter när du kommer hem på kvällen.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen blir spännande på många sätt. Du startar upp något nytt på flera håll. Det kan röra sig om arbete, bostad eller ett fritidsintresse. Under den här dagen möter du nya utmaningar och nya miljöer. Du kommer också närmare en person som du tidigare varit mer bekant än vän med.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen blir intressant och väldigt hektisk. Du tvingas att konfronteras med problem och fatta snabba beslut på stående fot. Som tur är så kan du vara väldigt driftig när det behövs och idag får du små underverk att ske. Kvällen handlar på många sätt om familjen.

Fiskarna 19/2-20/3

Under måndagen återvänder du till en miljö som du inte sett på ett tag. Det blir både roligt och lite skrämmande. Du slungas tillbaka i minnen som både är lyckliga och sorgliga på samma gång.  Det blir en dag att minnas.

Annons