Tisdag 15/4

15 jun, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

På tisdagen slappnar du av helt och fullt. Det har delvis varit en hel del press de senaste månaderna, men den släpper helt den här dagen. Är du ledig kan det mycket väl hända att du inte gör någonting, om du arbetar så handlar dagen till stor del om att vara social.

Oxen 20/4-20/5

På tisdagen hittar du en ny arbetsrytm och den passar dig bra. Du trivs bra med att jobba självständigt och just nu har du helt fria händer. Under dagen passar du på att börja med en ny hobby, eller kanske så börjar du träna.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns inte så många svar som du skulle önska den här tisdagen. Delvis beror det på att det helt enkelt saknas underlag för att kunna svara på dina frågor och delvis beror det på att din chef inte tycker att du behöver veta allt. Du upplever hela situationen som frustrerande.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en lugn tisdag där du antingen jobbar i maklig takt eller ägnar dagen åt en hobby. Under den här dagen så har du gott om tid att reflektera över dig själv och du inser att det är dags för vissa förändringar.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en bra tisdag som flyger iväg. På jobbet arbetas det i ett ganska högt tempo. Du är social och umgås gärna med dina kollegor. Idag får du chansen att få testa på några nya arbetsuppgifter. Du gillar när det händer saker.

Jungfru 23/8-22/9

Du biter dig i läppen idag för att inte säga något dumt. Det handlar om en vän som är på väg att göra en väldigt onödigt investering, men du vet att du bara kommer att irritera hen om du är ärlig och säger vad du tycker. Det här är en person som enbart lär sig genom att göra misstag.

Vågen 23/9-22/10

Du kan vara väldigt målmedveten och det är du idag. Du har fokus inställt på att få göra en viss uppgift på jobbet och du tänker inte låta någon få ta den här möjligheten ifrån dig. Kvällen handlar om att anpassa sig.

Skorpionen 23/10-21-11

Under tisdagen får du chansen att vara väldigt kreativ och det passar dig bra. Månen bidrar med en konstnärlig influens som du kan utnyttja både privat och i ditt arbete. Kvällen handlar om att planera en investering.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du säger nej men du menar ja idag. Det handlar om en inbjudan av något slag. Du vill att personen ifråga ska krusa lite för dig, för just nu har du ett stort behov av att få uppmärksamhet. Se upp så att inte din plan går i baklås. Det är inte alls säkert att din vän förstår dig utan att hen tar ditt nej för ett nej.

Stenbocken 22/12-19/1

Tisdagen handlar om att maximera sin energi och om att inte låta något få förstöra ditt fokus. Just nu har du en massa motivation och du känner dig säker på att du har tagit ett rejält kliv framåt när det gäller din utveckling. Idag får du en massa välförtjänt beröm.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har hamnat i en lite konstig situation, men du är rätt så snabb på att anpassa dig till det nya. Du vet att den här förändringen bara är temporär och som Vattuman brukar du vara duktig på att acklimatisera dig. Kvällen kretsar kring en släkting.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är inte alls säker på att du gör rätt just nu och det gör att du utstrålar osäkerhet. Det vore bättre om du kunde ha lite mer is i magen och lita på din egen förmåga, men Fisken har svårt att uppbåda den typen av självförtroende i krävande situationer.

Annons