Onsdag 16/6

16 jun, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en bra och kreativ dag där du får möjligheten att göra roliga och utmanande saker. Idag sätts både din uthållighet och din intelligens på prov. Under eftermiddagen umgås du gärna både med vänner och med familjen.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en härlig och väldigt fri onsdag där du kan våga dig på att ge dig ut på ett äventyr. Är vädret bra så improviserar du gärna utomhus. Du upptäcker nya miljöer och det väcker en kreativitet hos dig som du inte känt av på väldigt länge.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag tvingar du dig själv att inte stressa fast det är väldigt frustrerande. Tålamod brukar inte vara ditt främsta drag, men du vet vad du har att vinna på att inte rusa fram i just den här situationen. Kvällen blir rolig och underhållande.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns en envishet i ditt tecken som bara kan uppnås när du får in jord i ditt horoskop. Idag så testar du dina gränser och du gör det med en ängels tålamod. Du ger inte upp när det blir tufft utan du går efter principen att övning ger färdighet.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en intressant och utvecklande onsdag där du får tillfälle att imponera på en person som du beundrar väldigt mycket. Du vet att hen ofta kan vara rätt så försiktig med sina beröm så därför blir det extra sött när hen visar dig sådan uppskattning.

Jungfru 23/8-22/9

Ibland blir du lite ledsen när du inte får som du vill och det händer idag. Något som du kämpat för går inte igenom att det väcker en uppgivenhet hos dig. Försök att se det positiva i situationen, nu har du i alla fått uppmärksamhet för det här projektet och nästa gång kan det lyckas.

Vågen 23/9-22/10

Under onsdagen vill du gärna vara utomhus och kan du inte det blir du rastlös och irriterad. Du känner dig instängd och den frustrationen går ut över dina närmaste. Under eftermiddagen förändras något som gör att det blir enklare att stanna inomhus.

Skorpionen 23/10-21-11

Det finns en härlig dynamik i den här dagen så ta till vara på den energin. Under onsdagen har du möjligheten att testa på nya uppgifter som du finner både utmanande och intressanta på samma gång. Kvällen handlar om vänskap.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en ganska lugn onsdag och det passar dig bra. Du fokuserar på att göra en sak i taget och du stressar inte. Din arbetsgivare kan bli lite frustrerad över din oförmåga att höja tempot, men det bryr du dig inte om. Kvällen blir härlig.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen olika handlar både om att säga ja och om att sätta gränser. Det blir en intressant dag där din taktiska känsla utmanas och du får möjligheten att pröva olika strategier, Kvällen handlar om familjen och om familjemys.

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns saker som du borde fundera på idag. Det har till stor del att göra med hur du tänker när det gäller vissa typer av utmaningar och hur du reagerar i ganska tuffa situationer. Mognad ger erfarenhet så därför är det troligt att du svarar på ett bättre sätt ju äldre du är.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en härlig och intressant dag där du utmanas att göra saker som du normalt inte brukar vilja testa. Att tvingas tänja på gränser gör att du får upp ögonen för områden som du tidigare varit mycket ointressanta. Kvällen blir mysig och väldigt social.

Annons