Torsdag 17/6

17 jun, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Torsdagen handlar om en resa eller en kortare utflykt. Det blir en intressant och givande dag som resulterar i nya vänner och nya utmaningar. Under eftermiddagen får du chansen att testa dina mentala gränser.

Oxen 20/4-20/5

Torsdagen blir intensiv men också väldigt energirik. Du har massor som du vill göra och du ser till att hålla ett högt tempo genom hela dagen. Under eftermiddagen får du höra något som gör dig extra glad. Det här är nyheter som du verkligen inte förväntat dig. Du är både smickrad och förvånad.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en bra torsdag, särskilt om du fokuserar på en uppgift i taget. Din veka punkt är att du tenderar att vilja starta många saker samtidigt och då blir det lätt rörigt. Under eftermiddagen får du höra lite skvaller om en kollega.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns inget negativt i ditt horoskop just nu utan du omfamnar all nya utmanar med en positiv inställning. Du har bestämt dig för att det här ska bli din sommar och du tänker inte vänta på att den ska starta utan du kickar själv igång sommaren redan idag.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det har en del problem som du bör ventilera med en vettig person som inte bara förstår sig på dig utan som inte är rädd för att kritisera dig när du är på väg att begå ett misstag. Om du tänker efter vet du precis vem det är du skulle behöva prata med.

Jungfru 23/8-22/9

Du glider ifrån vissa av dina äldsta vänner och det bekymrar dig. Har du funderat på att det kanske är tid att släppa taget. Vissa människor finns i ditt liv bara för att de har funnits där så länge, inte för att ni tillför varandra något särskilt.

Vågen 23/9-22/10

Det blir bättre om du vågar ta ut svängarna lite till. Om du är för orolig att det kommer att bli fel så kommer det antagligen bli det också. Var modig och tro på dig själv. Du behöver vara din egen fanclub i just det här fallet.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handlar om stora framgångar och små bakslag. Fokusera på det som är positivt och fundera inte så mycket över det som är negativt. Ibland måste man kunna acceptera mindre bra saker när det mesta är över förväntan.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du surar för att din vän har fått något som du vill ha. Det kan vara något som du velat köpa, ett uppdrag eller arbete som du vill ha eller kanske en lägenhet som du siktat in dig på. Det ironiska är att din vän inte ens vet om att hen har trampat dig på tårna eftersom du inte sagt att ni är ute efter samma sak.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en intressant dag med en intressant utveckling. Plötsligt ligger vissa vägar helt öppna för dig och det är för att någon annan har bestämt sig för att avstå från något som ni båda har tävlat om. Du inser att du måste prestera och det gör dig både glad och nervös.

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns få personer som vågar vara helt ärliga mot dig. De flesta vill att du ska tycka om dem och då undviker de att säga saker som de tror kan göra dig arg eller irriterad. I din familj finns en person som inte har den typen av skrupler, hen vet att du älskar hen oavsett vad hen säger.

Fiskarna 19/2-20/3

Du tar ett moraliskt beslut idag och du är glad att du följer ditt samvete och inte bara frestelsen om en bra vinst. Fisken brukar vara empatisk, men den senaste tiden har du agerat mer själviskt än du brukar göra i vanliga fall.

Annons