Fredag 18/6

18 jun, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en bra fredag där fokus ligger på nuet. Oavsett om du arbetar, är ledig eller ägnar dagen åt någon annan form av aktivitet så flyger tiden fram och du gör av med hen hel del energi. Kvällen handlar om att vila och om att mysa.

Oxen 20/4-20/5

Den här dagen blir ganska intensiv, det är mycket på jobbet och privat verkar du också ha bokat in en del saker på kvällen. Genom att vara ganska fokuserad så lyckas du får mer gjort än du trodde att du skulle hinna. Kvällen blir härlig, social och annorlunda.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du tänker inte innan du agerar just nu och det gör att du medvetet eller omedvetet begår en hel del misstag. Du tror att det kommer att rätta till sig på sikt, men saken är den att det enda som kan räta ut den här situationen är att du tar tag i den.

Kräftan 21/6-22/7

Du väntar på ett besked av något slag och du hoppas på att få det idag. Dessvärre verkar det här svaret dröja ännu en liten stund så du får helt enkelt öva på ditt tålamod. Kvällen tycks kretsa kring en mindre fest eller en middag.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en ganska lugn dag och det behöver du. De senaste veckornas stress har jagat upp dig väldigt mycket och nu behöver du få landa i det faktum att du inte behöver stressa. Kvällen handlar om att säga ja till att vara lat.

Jungfru 23/8-22/9

Du är lite för angelägen idag och det gör att du inte får så mycket gjort som du skulle önska. Ibland knyter man sig när man vill något för mycket och så är fallet idag. Om dagen är lite jobbig så blir kvällen raka motsatsen.

Vågen 23/9-22/10

Under fredagen tar du ett för dig ganska vågat initiativ och det resulterar i mer än du hoppats på. Genom att vara på gränsen till aggressiv så lyckas du imponera på en person som är ganska tuff och hård. Hen uppskattar den här sidan hos dig.

Skorpionen 23/10-21-11

Du hoppas för mycket på en ganska osäker chansning och risken är att du kommer att bli besviken. Visst ska du våga för att vinna, men du ska också vara medveten om vilka odds du spelar med. Fredagskvällen blir väldigt informativ.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du har träffat en person som imponerar mycket på dig men du vet inte riktigt hur du ska hitta ett naturligt sätt att föreslå att ni ska ses igen. Du brukar vara charmen själv, men hen gör dig mer osäker än du vill medge. Försök slappna av så kommer pusselbitarna falla på plats.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en annorlunda och intressant fredag där du utmanar dig själv, besegrar vissa rädslor och till och med är lite flirtig. Den senaste tiden har både förälskelse och heta känslor fått stå tillbaka för dina mål, men nu när sommaren är här börjar du slappna av och då blir du mer utåtriktad.

Vattumannen 20/1-18/2

Ibland släpar du omkring på onödigt bagage, men om du gör en mental storstädning mellan varven så kanske du kan släppa problem som varken är eller kommer att bli aktuella. Det är onödigt att oroa sig för saker som inte har inträffat. Kvällen blir magisk.

Fiskarna 19/2-20/3

Fredagen blir annorlunda, krävande men också väldigt intressant. Du lär dig nya saker både om dig själv, ditt arbete och dina kollegor. Under eftermiddagen och kvällen stiger du ut ur din komfortzon och prövar något som nästan är lite farligt.

Annons