Lördag 19/6

19 jun, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du undrar lite över en vän som beter sig annorlunda. Du hade önskat att du kunde vara lite mer säker på hur den här personen tänker, men du är på det klara med att du inte riktigt litar på att hen är helt ärlig. I övrigt en bra och skön dag.

Oxen 20/4-20/5

Den här dagen blir lite av ett äventyr för din del. Du upptäcker din näromgivning på ett nytt sätt. Det kan vara museum, utomhusaktiviteter eller bara att strosa omkring i stan. Oavsett så blir det en mysig och lite annorlunda dag där du gör ett och annat fynd.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finn en risk att du försäger dig om en hemlighet idag. Tvillingarna brukar vara bra på att argumentera och prata rent allmänt, men du har svårare att hålla tyst om saker som du vet om. Det ligger inte i din natur att gå omkring och bära på hemligheter.

Kräftan 21/6-22/7

Du är inte lika framåt som förra sommaren. Du tycker att det är lite jobbigt att möta nya människor eftersom då måste du uppföra dig mer korrekt än du har lust till. Just nu fördrar du att vara med människor som känner både din bra och din mindre charmiga sidor.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under lördagen passar du på att njuta av din nyvunna frihet. Du tycker att det är skönt att slippa med alla privata måsten. Det kan handla om att du är på en längre eller kortare semester där du är fri att ta dagen som den kommer, eller att du just blivit klar med alla måsten hemma.

Jungfru 23/8-22/9

Du vill shoppa idag. Det är egentligen inte så att du behöver saker, men du tycker att det är kul att strosa i affärer och se om du hittar några fynd. Det är mer känslan av att bara gå omkring, gärna med en person du tycker om, som är det viktiga.

Vågen 23/9-22/10

Dagen kretsar kring mat på olika sätt. Du vill testa lite nytt. Kanske kan det vara att äta mer vegetarisk eller så funderar du på att utesluta eller lägga till vissa element i din diet. En stor del av dagen går åt att förbereda för det här nya steget i ditt liv. Det kan vara att söka recept, laga mat eller att handla.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Du blir väldigt lätt irriterad på en yngre släkting eller vän. Du tycker att hen är bortskämd, men du har svårt att få hen att förstå att hen stundvis agerar väldigt omoget. Det är när det kommer till olika typer av kompromisser och samarbete som den här sidan blir så tydlig.

Skytten 22/11-21/12

Du har svårt att säga nej till en individ som du vet att du borde vara strängare mot. Det kan röra sig om ett barn eller ett djur. Du vet att hen skulle må bra om du markerade lite tydligare riktlinjer, men du har så svårt att vara sträng mot hen.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir magisk och annorlunda. Du verkar utforska en stad och upptäcka nya smultronställen. Är det dåligt väder så rör du dig i inomhusmiljöer som gallerior eller museum. Är det bra väder kan du nöja dig med en picknick i en park eller bara med att strosa rund eller sitta på ett café.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag ansluter du dig till familjen. Ni verkar inte ha sett varandra så mycket den senaste tiden så det blir ett glatt återseende. Det kan handla om att det varit mycket på jobbet eller att du eller din familj varit bortresta. Kvällen tycks kretsa kring god mat.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns ingen anledning att du ska lyssna på elakt skvaller om en person. Oavsett om det här är sant eller falskt så bör du tänka på att inget är säkert innan du har fakta att gå på. Det är lite som i en domstol, personen är oskyldig tills motsatsen är bevisad.

Annons