Söndag 20/4

20 jun, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

På lördagen försöker du visa en vän att du inte har några problem med att hen kan vara lite frispråkig. Du kan vara ganska grov i munnen, men din vän har uttryck som till och med du upplever som en aningen genanta. Det blir en utmaning att hantera.

Oxen 20/4-20/5

Det finns mycket härligt med den här dagen. Det kanske blir en utflykt, bara lite mys i hemmet eller i närmiljön. Du kan också välja att göra en båttur idag. Oxar njuter verkligen av att se öppna vidder så som vatten eller stora gröna ängar. Den typen av miljö får dig att känna dig fri.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du kan vara lite tjurig idag. Du tycker att det finns så många förväntningar på dig och du är inte säker på hur du ska kunna leva upp till dem. Det handlar egentligen främst om att du tycker att vissa personer het enkelt ställer för höga krav.

Kräftan 21/6-22/7

Söndagen blir en riktigt slö dag där du egentligen bara aktiverar dig så lite som möjligt. En stor del av dagen går åt till att dagdrömma om en tid eller en person som inte finns kvar i ditt liv just nu. Du har väldigt svårt att släppa greppet om det som varit.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du känner dig inte helt pigg idag. Det kan vara att du har något i kroppen eller att din sömnbrist kommer ikapp dig. Oavsett vad det är så bör du lyssna på din kropps varningssignaler. Det är viktigt att vara uppmärksam på hur du mår och att ta hänsyn till det.

Jungfru 23/8-22/9

Under söndagen är du gärna utomhus. Samarbetar vädret kan det till och med bli en heldagsaktivitet. Jungfrun mår bra av skog och mark och du har inget emot en heldag i ett naturreservat med grillning och lite hajk.

Vågen 23/9-22/10

Det finns något sårbart hos dig just nu. Månen gör dig extra känslig och du bör vara medveten om den sidan hos dig själv. Det kan handla om att du reagerar starkt så kommentarer eller antydningar som du i vanliga fall knappt skulle märka.

Skorpionen 23/10-21-11

Du får en lugn men härlig söndag. Mycket handlar om vad du vill göra den här dagen. Det kan röra sig om allt från en skogspromenad till träning. Du är gärna utomhus om vädret tillåter. Frisk luft får dig att slappna av.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du bråkar mycket med en person som står dig nära och du känner att situationen börjar urarta. Det verkar som om ni är mer osams än sams just nu. Det kan handla om att ni träffas väldigt mycket och att den här tätheten mellan er kan börja tära på det ni har. Det är aldrig fel att vara ifrån varandra ett tag.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir lika överraskande, annorlunda och rolig som gårdagen. Du kombinerar gärna utflykt, träning och varför inte en söndagsbrunch. För dig är mat heligt och du sitter gärna länge tillsammans med familj och vänner och njuter av både mat och samvaro.

Vattumannen 20/1-18/2

Under den här dagen passar du på att träffa personer som du saknar. Det blir en varm och rik dag som går i vänskapens tecken. Eftermiddagen spenderar du gärna i en intressant och lite annorlunda miljö.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir lugn och skön. Har du ett husdjur tillbringar du en hel del tid med det. Du mår bra av villkorslös kärlek och massor av uppmärksamhet. Du verkar vänta på nyheter av något slag och den väntan kan vara lite jobbig.

Annons