Måndag 21/6

21 jun, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Måndagen blir en intressant dag som tar en oväntad utveckling. Du stöter på en person som du inte sett på evigheter och du känner direkt hur ni klickar trots att det var så länge sedan. Med vissa personer kan man ta upp relationen direkt där man slutade.

Oxen 20/4-20/5

Under måndagen har du lite splittrad fokus. Visst är det en del att göra på jobbet men dina tankar är någon annanstans. Av någon anledning tycks den här veckan vara en språngbräda in i en ny värld för din del. Kvällen handlar om en familjemedlem.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har en förmåga att glömma bort saker just nu så du borde skriva upp om det är för viktigt för att glömmas bort. Det handlar om en påverkan från bland annat Månen som gör dig ofokuserad. Kvällen handlar om vänskap.

Kräftan 21/6-22/7

Måndagen blir ganska lyxig, någon som tycker om dig skämmer bort dig antingen genom att pyssla om dig eller att ge dig en present. I övrigt en lagom händelselös dag där du njuter av att slippa stressa.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du diskuterar mycket med en vän och du kommer fram till att hen och du har väldigt olika åsikter när det kommer till vissa grundläggande saker. Det som du tycker är en självklar rättighet anser din vän är något som ska förtjänas genom hårt arbete.

Jungfru 23/8-22/9

Måndagen handlar om att komma igång och det är lite segt efter helgen. Du känner av kroppen och det gör att du troligtvis väljer att jobba hemifrån om du kan. Under dagen gör en chef dig uppmärksam på ett mindre fel.

Vågen 23/9-22/10

Under den här dagen försöker du komma ikapp på jobbet. Det går kanske inte riktigt så bra som du hoppats, men det blir ändå en ganska produktiv dag. Kvällen handlar om ett skämt som urartar. Det kan bli en hel del missförstånd som bör redas ut.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är lite seg den här måndagen. Veckan har bara börjat och ändå så är du helt slut. Du bör kanske se över hur mycket aktiviteter du har på helgen. Viss är det kul att hålla igång, men tanken är att helgen ska vara en möjlighet till att vila upp sig.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du har svårt att förstå dig på en person som ger järnet hela tiden. Du kan vara ganska duktig på att fokusera under kortare perioder, men du fördrar ett lite lugnare vardagstempo. Din vän har så mycket på gång att hen knappt hinner träffas.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en lugn och skön måndag där du kan slappna av efter en intensiv helg. Du börjar ladda om inför sommaren aktiviteter. Det finns vissa saker som du vill fila på lite under sommaren. För dig är det viktigt att möta hösten genom att vara i toppform.

Vattumannen 20/1-18/2

Just nu är det rörigt både privat och på jobbet. Du har så mycket som ska hinnas med att ibland vill du bara skrika rakt ut. Tänk på att den här stressen kommer att avta ju längre veckan går. I slutet på veckan händer det något som blir en härlig nystart för din del.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är trött på att behöva motivera varför du tycker som du gör. Enligt dig så har alla människor rätt till sina åsikter utan att bli ifrågasatt, men din vän tänker inte på samma sätt. Hen njuter av att få diskutera och vända ut och in på varenda ståndpunkt som du har.

Annons