Tisdag 22/6

22 jun, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en annorlunda tisdag där du får planera om en del aktiviteter för att det uppstått en situation på hemmaplan som du måste ta tag i. Även om det ställer till en del för dig så vet du att situationen bara kommer att eskalera om du inte gör något åt den nu.

Oxen 20/4-20/5

Tisdagen blir en mental förberedelse på många sett. Dagen handlar om förväntningar, om krav och om att upptäcka nya möjligheter. Det blir ett avstamp mot en härlig och magisk sommar. Kvällen fokuserar på att planera.

 Tvillingarna 21/5-20/6

Du gör av med alldeles för mycket pengar på en onödig sak idag. Du har längtat efter den här prylen, men handen på hjärtat så vet du att du inte kommer att använda den så ofta. Det är bara en av de där sakerna som skapar ett habegär.

Kräftan 21/6-22/7

Du är besviken på en vän för att hen inte har varit helt ärlig mot dig. Visst kan du förstå de vita lögnerna, men du anser att basen för vänskap är hel och full transparens. Din vän tycker att lite hemligheter måste alla få ha.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en ganska rolig och aktiv tisdag där du hinner med en hel del saker på kort tid. Du är både i fysisk form och mentalt skärp vilket gör att du har goda chanser på vinst om det rör sig om någon form av tävling.

Jungfru 23/8-22/9

Idag är du rätt så rapp i munnen. Du bevisar än en gång att din styrka ligger i din intelligens och ditt sätt att uttrycka dig. Din chef blir imponerad av dina tankegångar. Kvällen bjuder på olika typer av utmaningar.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en förhållandevis lugn tisdag där du kan fokusera på ditt. Du tycker att det är skönt att slippa stressa. För dig är det viktigt att ta en sak i taget. Under eftermiddagen möter du en person som gör ett starkt intryck på dig.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är på ett strålande humör den här tisdagen. Solen ger dig massor av välbehövlig energi och du känner hur du växer med varje uppgift på arbetet eller i privata projekt. För dig är det viktigt att kunna vara kreativ och det kan du idag.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en givande tisdag på många sätt. Du umgås med människor som berikar ditt liv och du får höra en massa roligt skvaller av en vän som alltid är uppdaterad på det senaste nytt. Kvällen handlar om äkta känslor.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en ganska intensiv men bra dag. Du utvecklas hela tiden just nu och du känner att du är i en uppåtgående spiral. Det finns en härlig dynamik i ditt horoskop. I en konkurrenssituation är det du som sitter med trumfen på hand, i alla fall om du är den äldre av de inblandade parterna.

Vattumannen 20/1-18/2

Under tisdagen är det dags att börja fokusera framåt. Dagen handlar om ett tydligt kliv in i framtiden. Du har längtat och fruktat den här dagen ett tag men nu när den närmar sig så känner du att du är redo för lite förändring.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här dagen blir väldigt mjuk och varm. Du pratar mycket med en vän som har det rätt så svårt just nu och du får henne att inse att trots allt som hänt har hen fortfarande mycket att glädjas åt. Det är en av dina starka sidor att du kan vara så positiv.

Annons