Onsdag 23/6

23 jun, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du har en del saker som du måste eller som du vill hinna med den här onsdagen. Det viktiga är att du är att du är fokuserad. Genom att ha en plan kommer du lyckas bättre att nå dit du vill. En ovanlig händelse avslutar dagen.

Oxen 20/4-20/5

Den här dagen innebär en stor förändring för dig och du är nästan osäker på om du är redo. För Oxen är omställning en invecklad process men den här förändringen verkar ha fått ta sin tid och du känns ganska inställd på att det här blir bra. Kvällen avslutas med att fira något.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under onsdagen försöker att testa på olika varianter av aktiviteter. Du verkar vilja hitta en ny hobby, men du har inte riktigt bestämt dig för vilken väg du vill gå. Du är lite velig just nu och det beror på en dubbel influens från luft.

Kräftan 21/6-22/7

Det blir en bra inledning på dagen där du är ovanligt effektiv. Du anpassar dig till dina nya rutiner och de fungerar ovanligt bra för dig. Underdagen är du tvungen att tänka om lite beträffande planerna för kvällen.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Goda nyheter får dig att blir riktigt lycklig. Det här är något som du går och väntat på väldigt länge. Det kan handla om arbete, bostad eller studier. För dig känns det som du äntligen tar ett steg i rätt riktning mot dina drömmars mål.

Jungfru 23/8-22/9

Det är din envishet som hjälper dig idag. Genom att fokusera på vart du vill nå så är det enklare att hantera problematiken under tiden. För dig finns det en plan som är långsiktig men för att klara av den så har du satt upp en rad delmål och ett av dem når du idag.

Vågen 23/9-22/10

Det finns ett pirr och glädje i ditt horoskop den här onsdagen. Du verkar ha en nästan löjligt hög förväntan på midsommar det här året. Du laddar för att fira med att förbereda klädsel, köpa mat eller kanske till och med packa inför en resa.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en harmonisk dag där du kan ge ditt vanliga arbete ett litet mer konstnärligt uttryck. För dig är det härligt när du kan ha den här typen av kreativitet på arbetet. Kvällen handlar om att hinna med på bästa möjliga sätt.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under dagen tar du tag i något som du egentligen skulle varit klar med för länge sedan men som du av olika anledningar har skjutit upp enda fram till nu. Det blir kanske inte den roligaste av dagar, men det känns skönt att få den avklarad.

Stenbocken 22/12-19/1

Onsdagen bjuder på ett virrvarr av olika känslor och intryck. Du verkar sova på ett främmande ställe den här natten och det kan bidra till känslostormarna. Trots allt är det mesta du upplever väldigt positivt idag och på kvällen väljer du att fira.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag är det organisation på hög nivå som gäller. Det kan bli en intensiv dag med många intryck och en hel del oreda så det gäller att du har koll och kan hugga in innan saker går fel. Kvällen blir mysig och handlar om familjen.

Fiskarna 19/2-20/3

Du funderar i olika spår den här dagen och det hjälper dig att komma framåt. Genom att vara mer flexibel än du brukar och genom att tänka utanför ramarna så kommer du äntligen att lyckas med att bärga ett ganska besvärligt projekt i hamn.

Annons