Fredag 25/6 Midsommarafton

25 jun, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Midsommar handlar om att göra rätt val. Du har länge gått och funderat på något som du vill göra eller någon som du vill kontakta och av olika skäl så känns det som rätt dag att göra det. Kvällen blir förtrollande.

Oxen 20/4-20/5

Det här blir inte alls som din vanliga midsommar men det blir ändå en bra dag. Tiden flyger fram både under dagen och på kvällen. Du har så mycket som du måste bli klar med innan du kan ta helg och fira att vila inte är ett alternativ för dig idag. Trots allt så blir det en oförglömlig midsommarafton.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under fredagen plockas det blommor, sjungs en del och äts en massa god mat. Det blir kanske inte en vanlig midsommar i traditionell bemärkning, men all de viktigaste beståndsdelarna finns med och hjälper till att skapa en härlig sommarstämning.

Kräftan 21/6-22/7

Du saknar någon otroligt mycket den här dagen. Det handlar om förlorad kärlek och bortglömd förälskelse. Det är den här typen av dagar som minerna blir extra starka. Trots din lite vemodiga sinnesstämning så blir dagen bra.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Midsommar handlar mer om fest och mindre om romantik för din del. Även om du inte kan fira storskaligt så hindar det inte dig att äta god mat och umgås med vänner. Det blir en oförglömlig afton som markerar en ny början och ett hopp.

Jungfru 23/8-22/9

Du tar en sak i taget den här dagen och det är bra. Om du stressar upp dig för att du vill att allt ska bli så bra som möjligt kommer du inte hinna njuta av dagen. Kvällen handlar om en insikt och om ett uppvaknande.

Vågen 23/9-22/10

Du får gärna vara väldigt tydlig med dina känslor den här dagen. Om du inte säger vad du känner finns det en risk att du missar en unik chans. Det blir en annorlunda men på sitt sätt förtrollande midsommarafton.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är orolig att göra fel och det finns det ju alltid en risk att du gör, men ibland så behöver inte ett misstag vara hela världen. Tvärtom kan din tabbe leda till något väldigt positivt den här dagen. Våga bjuda på dig själv lite mer.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är inne i en period då det händer väldigt mycket i ditt liv och det kan vara att du känner dig uppstressad bara av tanken på allt du ska göra den närmaste tiden. Ta ett djup andetag och försök stressa ned. Du behöver få vara i nuet och njuta av familjen och god mat.

Stenbocken 22/12-19/1

Midsommar blir annorlunda, magisk och väldigt intensiv på ett bra sätt. Den senaste tiden har det varit mycket i ditt liv och du känner att du knappt har fått tiden att andas. Samma sak idag. Det går i ett från att du vaknar till att du till slut somnar, men det blir en fantastisk dag och kväll.

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns mycket du ska hinna med idag. Av olika anledningar är det du som får hålla kolla på att allt finns med och att allt stämmer. Det blir jobbigt, men när du väl lyckas få ihop alla pusselbitar så känner du en djup tillfredsställelse. Kvällen blir mysig men lite sen.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här fredagen handlar främst om familjen. Det kan vara hela släkten eller bara dina närmaste. Det viktigaste för dig är att samla alla kring god mat och skratt. Kvällen blir rolig, annorlunda men också ett förbud om en förändring.

Annons