Lördag 26/6

26 jun, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en förhållandevis lugn dag där du vilar en hel del. Livet leker just nu och möjligheten att få göra saker som du älskar är närmare nu än någonsin. Kvällen handlar om ett oväntat möte och om en gammal konflikt.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en högintensiv dag som börjar tidigt och slutar sent. Trots intensiteten i den här lördagen så njuter du i fulla drag. Kanske är du till och med ute på ett litet äventyr. Miljöombyte och trevligt sällskap får dig att slappna av.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under lördagen försöker du hitta ett svar på en gåta. Det låter betydligt enklare än det är. Det svar du söker är komplext och på sätt och vis inte alls vad du hade väntat dig. Dina fördomar slås i spillror, men det ger dig också en viktig insikt.

Kräftan 21/6-22/7

Livet är ganska intressant de här dagarna. Du upplever mycket och dina känslor går på högvarv. Sammantaget så handlar lördagen om saknad, om vänskap om tvånget att släppa taget men också om den befrielse som det ger att gå vidare.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är irriterad på en vän eftersom du upplever hen så frustrerande opraktisk. Själv har Lejonet oftast en naturlig fallenhet för allt som kräver lite handlag, men din vän är raka motsatsen. Det som i vanliga fall är charmigt är bara jobbigt den här dagen.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en lugn lördag där du gärna spenderar tid med familjen eller dina närmaste vänner. Är du ledig så kretsar dagen kring utomhusaktiviteter, god mat och skvaller. Om du jobbar så försöker du ändå sätta lite guldkant på dagen.

Vågen 23/9-22/10

Du kan vara så väldigt envis när du sätter den sidan till och det gör du idag. Du vill bevisa att du inte bara kan, du ska och du tänker inte låta något hindra dig. En influens från jord gör dig ännu mer målmedveten.

Skorpionen 23/10-21-11

Dagen handlar om att ha friheten att säga nej. Det kan vara en lyx i sig att få välja utan att få dåligt samvete för att någon blir sårad av ditt val. I övrigt en harmonisk och inte så händelserik dag. Kvällen handlar om en personlig framgång.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du argumenterar rätt mycket med en vän just nu och ibland kan era diskussioner kännas farligt nära ett gräl. Du vill inte vara osams med hen, samtidigt så har ni så väldigt olika sätt att se på allt från vänskap till små, vardagliga detaljer.

Stenbocken 22/12-19/1

Den här dagen handlar om vänskap, om att se nya saker men framförallt handlar dagen om att ha roligt och om att upplev dråpliga situationer. Genom att ta ett djupt andetag och försöka se det positiva i allt som händer även när du är hungrig och trött så vänder du dagen till en upplevelse.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen börjar oförskämt tidigt och slutar sent. Det blir trots det en trevlig dag som bjuder på många skratt. Du får testa saker som du inte är riktigt bekväm med men du får också möjligheten att njuta av unika upplevelser.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en bra och harmonisk lördag som handlar om familjen, om de som står dig nära och om att du försöker att ta till vara på varje ögonblick. Under den här dagen så händer något som kan få dig att tänka om när det gäller framtiden.

Annons