Söndag 27/6

27 jun, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du är arg och frustrerad på en person som visar sig ha ljugit för dig. Det är inte bara osanningen som gör dig upprörd, det handlar om att hen inte tycker att hen kan lita på dig. Du blir sårad av din väns brist på förtroende.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en totalt harmonisk dag där du gör det du känner för. Du kopplar verkligen bort allt utom nuet och du unnar dig både god mat och dryck. Den här dagen blir varm, inbjudande och väldigt, väldigt härlig. Kvällen blir magisk.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under söndagen försöker du övertyga en vän att testa på saker som hen inte är bekväm med. Det kan vara svårt eftersom din vän oftast säger blankt nej till saker som hen inte vill göra. Du måste hitta argument som biter om du ska locka hen ut ur hens komfort zon.

Kräftan 21/6-22/7

Under söndagen försöker du att inte övertolka det du får höra. Du vet att du är en expert på att väva in meningar i det som sägs som faktiskt inte finns där. Det du göra att du läser in mer saker mellan raderna än du borde. Ibland så är ett nej inget annat än ett nej.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du får gärna testa på att vara tålmodig den här söndagen. Om du tar det lugnt och inte stressar igenom de saker som du planerar att göra så kommer resultatet bli så mycket bättre. Ibland så har du lite för bråttom.

Jungfru 23/8-22/9

Under söndagen försöker du passa på att träffa vissa personer som du inte sett på ett tag. Ni verkar ha svårt att få ihop era scheman och det gör att ni nästan aldrig ses nu för tiden. Under eftermiddagen får du höra förvånande nyheter.

Vågen 23/9-22/10

Du är argare än du vill medge. Det ska mycket till innan någon rubbar en Vågs cirklar, men den här personen har verkligen lyckats att göra dig upprörd. Det handlar om hen bristande respekt inte bara mot dig utan mot andra personer som du bryr dig om.

Skorpionen 23/10-21-11

Idag vill du inte någonting och det kan mycket väl hända att du inte ens lämnar hemmet. Det var länge sedan du var så energilös som du är idag. Ibland måste man acceptera att kroppen helt enkelt behöver få lite lugn och ro.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du är ganska nöjd med en insats som du gör idag. Du trodde inte att du skulle prestera så här bra som du gör, men en kombination av talang och en bra magkänsla hjälper dig en bit på vägen. Kvällen blir annorlunda men bra.

Stenbocken 22/12-19/1

Du tar det lugnt den här söndagen. För dig handlar dagen om att komma ikapp mentalt och om att fokusera på ett specifikt mål. Du behöver koppla av och komma i rätt stämning. Under dagen möter du en person som ger dig en fin komplimang. Du blir väldigt stolt och glad.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en härlig och lugn dag där du njuter av nuet. Det blir en dag som kantas av god mat och många skratt och av en vänskap som blir starkare och starkare. Kvällen blir lite annorlunda men också väldigt trevlig.

Fiskarna 19/2-20/3

Under den här söndagen vill du inte prata med människor eller överhuvud taget träffa någon utanför den närmaste familjen. Något har hänt som har gjort dig ovanligt upprörd och du måste få tid på dig att smälta det som hänt i lugn och ro.

Annons