Måndag 28/6

28 jun, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

På måndagen försöker du kompensera för något som blivit fel. Ibland verkar det så enkelt, men när det är känslor inblandade kan det ändå lätt bli fel. Just nu så blir din vän lättsårad och du måste vara försiktig med vad och hur du yttrar dig.

Oxen 20/4-20/5

Måndagen handlar om ett socialt lugn. Det blir en dag då du får möjligheten att njuta av att vara tillsammans med trevliga människor, men du får också möjligheten att träffa nya intressanta bekantskaper. Kvällen handlar om en matupplevelse.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har svårt att lyssna igenom de förslag du får. Du är okoncentrerad och det gör att du bara tar till dig ungefär hälften av den information som du får. Det kan hända att du blir upprörd och arg i onödan eftersom du inte hör hela idén. Det blir en brist i kommunikationen.

Kräftan 21/6-22/7

Plötsligt faller alla bitar på plats och då känns det väldigt bra. Efter en längre tid av tvekan vågar du till slut ta det steg du måste mot en förändring. Det här är något som du funderat över länge men som du valt att hålla för dig själv.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Måndagen handlar om tempo och om att hänga med både fysiskt och psykiskt. Just nu så kräver ditt jobb mer av dig än det gjort på länge och det gör att du känner dig lite stressad samtidigt som du tycker det är kul med tempo.

Jungfru 23/8-22/9

Du är inte en person som tar lätt på ett löfte därför bli du ytterst förvånad när du upptäcker att en vän inte alls har samma inställning som du. Hen tycker att löften är lite mer som ett kanske än som ett ja. Det här är något ni bör diskutera innan ni planerar något större projekt tillsammans.

Vågen 23/9-22/10

Dagen handlar om att vara på rätt plats vid rätt tillfälle. Ofta är det bara en av sakerna som stämmer in och då blir det inte riktigt så bra som du skulle önska. Idag faller alla pusselbitar på plats och du får en unik chans att förändra något i din framtid.

Skorpionen 23/10-21-11

Den här dagen handlar om att se tiden an. Du har en förmåga att vilja veta saker som det inte finns något svar på och att oroa dig över problem som inte uppstått ännu. Försök att bara ta en dag i taget och ha lite tilltro till att ödet för en gångs skull kommer att spelar dig i händerna.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du blir förvånad när du får höra att det inte går så bra för en vän. Det här är en person som du ansett har haft flyt genom hela livet och därför är den här informationen extra häpnadsväckande. Kvällen handlar om att arbeta effektivt med ett visst projekt.

Stenbocken 22/12-19/1

Du har bra tempo och en härlig medvind just nu. Du visar alla inte bara vilken talang du har utan också hur man kan utvecklas med järnvilja och med massor av träning. På eftermiddagen får du en fin kritik på din utveckling. Kvällen handlar om vänskap och om nya intressanta personer.

Vattumannen 20/1-18/2

Du njuter av livet just nu. Du tar en dag i taget och du orkar inte fundera så långt fram. De senaste månaderna har varit rätt så stressiga både fysiskt och psykiskt, men nu lugnar det ned sig och du kan ta en sak i taget.

Fiskarna 19/2-20/3

Den här måndagen handlar om att ha högt tempo och om att vilja hinna med så mycket som möjligt på kort tid. Du vill komma ifrån tidigare på jobbet men då gäller det att du är klar för dagen. Här är det planering som gäller. Kvällen bjuder på ett härligt sällskap.

Annons