Tisdag 29/6

29 jun, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Tisdagen blir bra om du bara fokuserar på det du ska göra och inte irriterar dig på vad alla andra gör. Det finns en risk att du ibland blir distraherad när du jämför dig med dina kollegors prestation och då glömmer du att du ska enabart bry dig om vad det är du själv åstadkommer.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en lugn och skön tisdag där du slappnar av på ett helt nytt sätt. Det var länge sedan du kunde lägga alla bekymmer åt sidan på det sätt som du gör idag. Eftermiddagen handlar om att förlita sig på en viss persons förmåga att överraska.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det blir en intressant tisdag där du upptäcker något nytt om dig själv. Det handlar om att du faktiskt har mer kunskaper än du själv trodde inom ett visst område. Det är lite som att lära sig cykla, när det väl sitter så sitter det hela livet.

Kräftan 21/6-22/7

Du blir positivt överraskad av en väns smickrande kommentar om dig. Du vet att den här personen alltid varit lite svag för dig, men det är först nu som du börjar inse att det kanske handlar mer om en förälskelse. Själv har du inte riktigt samma känslor så det kanske är bra att vara ärlig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Under den här tisdagen är det dags att sätta stopp för en ovana som du har. Du har länge tänkt ta tag i det här, men det är först nu som du verkligen börjar inse att du kan verkligen kan få problem i framtiden om du inte gör något åt det nu.

Jungfru 23/8-22/9

Du ljuger idag och det känns inte alls bra, men du känner dig tvungen. Din vän är så känslig just nu att minsta kritik skulle kunna tippa hen åt fel håll. Vad du gör är att du bygger en kokong av positivitet runt din vän så att inget kan skada hen.

Vågen 23/9-22/10

Det blir en intressant tisdag som tar en ganska underlig vändning under eftermiddagen. Så länge du är med och inte drar dig för att testa på nya saker så kommer du att tycka att dagen är givande. Om du känner dig provocerad däremot så kan det hända att du drar dig undan innan du prövat din förmåga.

Skorpionen 23/10-21-11

Du vet att din vän vet men båda väljer att ljuga och låtsas som om ingen vet. Låter det komplicerat, det är ungefär det som är summan av er relation. Inget mellan er är enkelt eller rakt, men det har alltid varit så och kommer antagligen alltid att förbli så. Du ser inget intresse av att förändra något.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under tisdagen pressar du dig själv för att se hur långt du kan gå. Det blir både en positiv och en negativ upplevelse på samma gång. Du inser att kan mer än du tror men mindre än du skulle önska. Kvällen handlar om familjen.

Stenbocken 22/12-19/1

Det finns inget lätt sätt att komma dit du vill, men de senaste månadernas fokus har lett dig dit du är idag och du känner att du är nära målet. Dagen handlar om att ladda inför en tävling, en presentation eller något liknande. Kvällen bjuder på god mat och underhållning.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen handlar mer om att övertyga dig själv om att du gjort rätt val än om att övertyga någon annan. Just nu påverkar Månen dig och gör dig lite mer velig än vanligt. Kvällen handlar om att se tiden an och om att våga drömma.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en ganska ordinär dag där du inte gör så mycket som du skulle kunna göra. Dagen handlar till stor del om att bli färdig med olika projekt som har tagit lite väl lång tid. Kvällen bjuder på en hel del roliga vändningar.

Annons