Onsdag 30/6

30 jun, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under onsdagen passar du på att klargöra för en person varför hen inte har betett sig önskvärt. Det här är en individ som kräver att man är tydlig. Små fina vinkar fungerar inte på hen. Kvällen handlar om att våga vara annorlunda och sticka ut.

Oxen 20/4-20/5

Onsdagen blir härligt lat. Du gör så lite som möjligt den här dagen. Mycket handlar om att du behöver vila och ta igen dig, men också om att du förtjänar att slippa aktivera dig för en dag. Kvällen kretsar kring skvaller och god mat.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du gör inte som andra säger åt dig idag och du är i smyg lite stolt över att agera som en opportunist. Tvillingen har något rebelliskt i sin natur, men det är sällan som du låter den sidan få chansen att komma fram.

Kräftan 21/6-22/7

Under onsdagen försöker du prata med en vän, bekant eller kollega som uppenbarligen mår dåligt. Du är orolig för hen, samtidigt så vill du inte visa för mycket oro eftersom du inte vill att hen ska bli upprörd. Det här är en känslig natur som ofta reagerar starkt på andra personers känslor.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du skulle kanske inte säga att du är likgiltig mot en viss person, men idag kommer du väldigt nära den känslan. Hen har tidigare väckt känslostormar inom dig, men nu när ni möts av en slump så känner du ingenting. Det är både skönt och lite av en besvikelse på samma gång.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen handlar om att prestera och som vanligt vill Jungfrun ligga på topp. Du ogillar verkligen människor som är lata och som inte gör sitt bästa. Idag möter du en person som fullkomligen tar dig med storm. Du sveps iväg av hens charm.

Vågen 23/9-22/10

Dagen handlar om frågor och om att våga ställa krav. Det är inte så ofta som Vågen är så här framfusig som du är idag, men du vill väldigt gärna visa att du faktiskt inte accepterar vilka villkor som helst när det kommer till förhandling. Kvällen handlar om att vara fokuserad.

Skorpionen 23/10-21-11

Det finns ingen som kan vara så dramatisk som du och det bevisar du när du får ett utbrott. I arbetssammanhang brukar du alltid bete dig professionellt, men nu har en kollega verkligen lockat fram din sämsta sida.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Dagen handlar om att vara väldigt korrekt, något som inte är den charmiga men spontana Skyttens främsta sida. Du har lätt för att låta en och annan groda slinka ur dig, men det är också en del av din charm. Idag måste du försöka att lägga band på den delen av din personlighet.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir intressant och informativ. Du lär dig nya saker och du lär känna nya människor. Det här blir ett utmärkt sätt att ladda för en utmaning som kommer i slutet av veckan. Du känner att du har så mycket att ge och nu har du lär dig att kanalisera det på rätt sätt.

Vattumannen 20/1-18/2

Det blir en lugn dag som till stor del handlar om återhämtning och om vänskap. Idag bygger du starka band och du får människor omkring dig att känna sig älskade och sedda. Under dagen får du information om något som kan hjälpa dig att nå personliga mål.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är inte så glad idag men det beror främst på privata slitningar. Har du ett arbete kan det vara befriande att gå till det och komma bort från vissa personer en stund. Du har svårt med den här typen av uppslitande konflikter.

Annons