Torsdag 1/7

01 jul, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

På torsdagen gör du något som du inte har kunnat göra på väldigt länge. Det blir en härlig och social dag där du får möjligheten att bevisa för dig själv om och om igen varför du trivs så bra med vissa personer. De förstår sig på essensen av dig.

Oxen 20/4-20/5

Torsdagen handlar mest om god mat, om att vila och om att bejaka sina mer basala behov. Har du möjligheten så skämmer du bort dig lite extra den här dagen. Kanske unnar du dig något nytt och vackert eller något lyxigt som en massage.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du kan bli riktigt irriterad på en kollega som aldrig kan hålla tyst. Hen vet inte vart gränsen mellan det privata och er relation som kollegor går. Du vet alldeles för mycket om den här personen och det stör dig. Kvällen blir rolig och annorlunda.

Kräftan 21/6-22/7

Du tömmer dina resurser på ett ganska meningslöst projekt idag. Det handlar om att vara snäll och om att vilja hjälpa till men faktum är att du varken har råd eller tid med det här projektet. Du borde bli bättre på att säga nej.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen handlar främst om att göra saker och bli klar tidigt så att du kan ägna eftermiddagen åt ett projekt som du verkligen brinner för. Problematiken just nu är att alla vardagsrutiner fortfarande måste fungera fast du ägnar dig åt ditt skötebarn.

Jungfru 23/8-22/9

Du laddar för att kunna hinna med så mycket som möjligt den här dagen. Det är inte ofta som du har så mycket energi som du har just nu. Det finns en härlig positivitet i ditt tecken som gör att du övervinner hinder och utmanar dina rädslor.

Vågen 23/9-22/10

Under torsdagen försöker du säga ifrån när det kommer till en äldre släkting. Du är inte särskilt bra på att vara bestämd mot den här personen men du vet samtidigt att hen utnyttjar din svaghet och att hen mår bra av en fast hand.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en kreativ och utvecklande dag där du lär dig en massa nya saker. Det var länge sedan du blev så här utmanad på jobbet. Äntligen känner du att du kan våga ta höjd, något som varit omöjligt bara för ett par månader sedan.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det handlar om att vara ärlig, men du är inte bekväm med att öppna upp dig på det här sättet. Du tycker att det är jobbigt att visa dina känslor, särskilt om du inte vet om de är besvarade. Ibland måste du våga för att vinna. Kvällen blir intressant.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir rolig och annorlunda. Du hänger med personer som du tycker om och tillsammans bildar ni ett tajt gäng som inte släpper in många andra. Vissa personer kan bli lite irriterade på er exklusiva grupp, men du anser att det bara handlar om avundsjuka. Kvällen blir riktigt kul.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har en del ärenden att uträtta på torsdagens förmiddag, men när du är klar med dem så tar du en lång paus eller ledigt resten av dagen. För dig är det viktigt att kunna njuta av sommaren nu när den äntligen är här. Kvällen handlar om ett intresse som du har och om god mat.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är en person som säger vad du känner och ibland är det inte passande. Så är fallet idag. Du tar saker för allvarligt just nu, försök att slappna av och njuta lite mer av sommaren,  av dina vänner och av ljuset. Kvällen blir underbar.

Annons