Fredag 2/7

02 jul, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en bra dag där du hinner med både att vara produktiv och att roa dig på samma gång. Det finns en frihet och en optimism som du inte känt på länge. Äntligen vågar du tro att saker är på väg att förändras. Kvällen blir härlig men alldeles för sen.

Oxen 20/4-20/5

Du anar en konflikt mellan två personer men du väljer att hålla dig utanför den. Du vet att du inte är den bästa av medlare och dessutom rör det sig om vuxna individer så du anser att de borde kunna reda ut det här själva. I övrigt en underbar och ganska händelselös dag. Precis så som du vill ha den.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen handlar om att säga ifrån. Det är inte ofta som din kollega blir arg, men när hen väl tänder till gäller det att hålla sig borta. Det finns något primitivt över hens vrede och du vill sannerligen inte bli drabbad av den. Kvällen bjuder på något nytt och annorlunda.

Kräftan 21/6-22/7

Du måste visa att du vill, det räcker inte bara med ord. Du har en förmåga att kunna uttrycka dig väl men i det här fallet så säger en gest mer än tusen ord. Din vän behöver få se bevis på dina känslor om hen ska tro på dig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du avvaktar idag. Det har blivit något av ett kallt krig mellan dig och en kollega. Båda är starka personligheter och bådas person inkräktar på den andres revir. Det här gör att ni två aldrig kan dra jämnt även om ni försöker. Kvällen för med sig intressant information.

Jungfru 23/8-22/9

Du tränar på att kunna visa dig mer spontan och öppen. Du kan vara lite fyrkantig, men den här sommaren vill du bevisa att du har andra, mer lättsamma sidor. För dig handlar det inte om att förändras, snarare om att utvecklas.

Vågen 23/9-22/10

Du argumenterar mycket med en kollega som verkligen inte förstå vad du säger. Oavsett om du bevisar att du har rätt eller får stöd av andra så vägrar den här personen att ge sig. Hen är en riktig energitjuv. Kvällen handlar om vänskap och om förtroende.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir lite vilt idag och det stör din ordningskänsla samtidigt som det väcker en passion inom dig. Det var länge sedan du kände dig så levande som idag. Ibland behöver dina ringar rubbas för att du ska vakna till ordentligt.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du har en bra och lugn torsdag att se fram emot. Det var länge sedan som du mådde så här bra. Det enda tråkiga är att du och en nära vän har svårt att dra jämt just nu. Det finns spänningar mellan er som ni borde prata om.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en bra men ganska intensiv dag där du måste flänga lite hit och dit. Trots en viss stress så är du på gott humör. Stenbocken mår bra av att utmanas och med det senaste årets Corona så har det varit mindre möjligheter att få tävla eller utmana sig själv. Kvällen handlar om en flirt.

Vattumannen 20/1-18/2

Du umgås med personer som du respekterar och gillar även om du ibland skulle önska att de tog lite mer befäl över situationen. Många litar på att du ska vara den drivande och ledande i alla situationer. Något som du inte alltid vara.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en lugn men bra fredag där du återhämtar dig efter viss påfrestning från jobbet. Det har varit höga krav på att lyckas den senaste tiden och du vet inte om du riktigt håller måttet. Du bör jobba på din självkänsla, du är bättre än du tror.

Annons