Lördag 3/7

03 jul, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Lördagen blir lite stressig, men det är inget som du inte har varit med om förr. Du har många järn i elden så det gäller att planera din dag. Är du nyförälskad så handlar lördagen om starka känslor. Kvällen bjuder på magi.

Oxen 20/4-20/5

Lördagen handlar om att lugna och sporra en person som är lite nervig. Du vet hur du ska få hen att må bättre, men det tar tid och tålamod i anspråk. Under eftermiddagen så vänder det och plötsligt och din skyddsling blir på ett strålande humör. Kvällen handlar om att njuta av god mat och trevlig sällskap.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du ser inte de möjligheter som erbjuds dig idag utan av någon anledning fokuserar du på saker som ligger utom ditt räckhåll. Du brukar inte vara så här trångsynt men idag har du en stark påverkan i ditt tecken som gör dig mer fyrkantig än vanligt.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns inte mycket du kan förändra idag så njut av livet och grubbla inte så mycket. Idag är din dag på flera sätt. Saker går din väg och du har möjligheten att träffa en väldigt speciell person den här dagen. Kvällen bjuder på härlig gemenskap.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Återigen missar du något som du vill vara med på och det grämer dig. Saken är den att det är så mycket som du vill göra att dygnets timmar inte räcker till. Ibland måste du välja även om allt låter toppen. Njut av de val du gjort istället för att grubbla över om du missar något bättre.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en intressant dag särskilt om du tillåter dig ta ut svängarna lite. Det finns en konstnärlig frihet hos dig just nu som får dig att kunna se saker ur ett nytt perspektiv. Eftermiddagen ser ut att bjuda på godsaker och på lite trevligt skvaller.

Vågen 23/9-22/10

Dagen går fort och du hinner inte riktigt med allt du vill få gjort. Som tur är så är du ute i god tid och det lämnar en bra marginal för dig att avsluta en annan dag. Du brukar inte vara så duktig på att planera, men influensen från jord ger dig mer struktur.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en bra men intensiv lördag som du med fördel tillbringar utomhus. Det finns en hel del härlig energi i ditt horoskop just nu så det är bra om du utnyttjar den på rätt sätt. Eftermiddagen bjuder på en överraskning

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du tar små steg i rätt riktning. Genom att svälja din stolthet och be om ursäkt så kommer du närmare en lösning på ditt och din väns problem. Det finns så mycket bra mellan er att det är onödigt att låta en struntsak som stolthet komma i vägen.

Stenbocken 22/12-19/1

Under lördagen försöker du slappna av men det går dåligt. Du stressar upp dig och då blir du lättirriterad. Som tur är finns det bra människor omkring dig som vet hur du ska kunna rikta den här nervositeten och göra något bra av den. På kvällen har du koll igen och allt känns mycket bättre.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har en förmåga att säga och göra fel saker idag så håll dig undan. En släkting är väldigt stingslig och det sista hen behöver är en plump kommentar från dig. I övrigt en härlig och väldigt berikande lördag. Du njuter av livet och av nuet.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en härlig och väldigt harmonisk lördag där du hämtar kraft. Du är gärna utomhus så mycket vädret tillåter. För dig är det viktigt att kunna ta till vara på sommaren. Kvällen handlar om en vadslagning av något slag.

 

Annons