Söndag 4/7

04 jul, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en bra avslutning på veckan där du verkligen får chansen att vila upp dig ordentligt. Det har varit en intressant vecka, men nu behöver du lugn och ro för att smälta alla nya intryck. Den här dagen tillbringas med fördel tillsammans med familjen.

Oxen 20/4-20/5

Söndagen blir en härlig dag som bjuder både på nagelbitande spänning, berusande glädje och en massa firande och god mat. Vad dagen handlar om är framgångar som inte nödvändigtvis behöver vara dina egna, men som du ändå känner en personlig glädje över att få dela.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har svårt att se tiden an, du vill att saker ska ske på en gång. Ibland är det bra att ha lite mer tålamod. Det lär dig att längta efter saker och det lär dig också att ta till vara på det här dyrbara ögonblicken när de äntligen inträffar. Idag tvingas du öva på ditt tålamod.

Kräftan 21/6-22/7

Du irriterar dig på att du inte kan jobba fortare än du gör. Du försöker höja tempot hela tiden med det går inte riktigt på det sätt du önskar. Kanske använder du dig av helt fel metod. Istället för att öka tempot borde du kanske titta över hur du arbetar och om du kan effektivisera där istället. Kvällen blir magisk.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du säger nej till en person som du så gärna skulle vilja säga ja till, men som omständigheterna ser ut just nu inte kan få din fulla uppmärksamhet. Du hoppas att det inte blir den enda chansen som du får att komma närmare den här personen.

Jungfru 23/8-22/9

Det blir en dag som handlar om att övning ger färdighet. Det finns något som du testat på fler gånger men inte riktigt fått till det men idag så börjar du få ordning på hur och när du ska göra vissa saker för att det ska bli så bra som möjligt.

Vågen 23/9-22/10

Du ifrågasätter väldigt mycket idag. Vanligtvis brukar du vara en person som flyter med och tar dagen som den kommer så länge det innebär en harmonisk tillvaro för dig. Idag känner du ett behov av att få svar och att starta en hel del lite jobbiga frågeställningar.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en bra men lite stressig söndag för din del. Du har många järn i elden och det kan handla om allt från en hobby till ett frivilligt engagemang eller hjälp. Oavsett vad du hittar på den här dagen så är du på ett strålande humör och dagen går riktigt fort.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Under söndagen tar du det lugnt. Du tycker att det är skönt att slippa stressa och bara kunna fokusera på nuet. En vän tar kontakt med dig. Hen har en del oroväckande nyheter som rör en gemensam bekant. Det här är ett rykte som tåla att utforskas närmare.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen blir kanske inte riktigt så som du planerat den utan den blir ännu bättre. Du når framgångar som du inte ens drömt om och det är inte på grund av att du har tur utan för att du jobbar hårt för att nå dem. Var nöjd med din insats den här söndagen och tillåt dig fira ordentligt.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är glad för någon annans skulle idag. Ibland blir du lite extra stolt över vissa personer och det blir du idag. Under dagen passar du också på att testa dina egna talanger i en helt ny hobby. Du inser att det här är ett intresse som du skulle kunna utveckla mer.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen blir givande men lite stressig periodvis. Du är i en lärande fas och det kan vara ganska tålamodsprövande mellan varven, men det ger också en härlig känsla i kroppen när du lyckas med något för första gången. Kvällen handlar om en nygammal kärlek.

Annons