Tisdag 6/7

06 jul, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Under tisdagen tar du tag i saker i hemmet. Det kan vara packning, förberedande för semester eller att göra lite sommarfint hemma. Mycket handlar om att det finns en boa in sig känsla i ditt horoskop. Du vill att ditt hem ska kännas hemma.

Oxen 20/4-20/5

Det blir en intressant dag som handlar om inredning och beslut som ska tas i samband med hemmet. Kanske har du nyligen flyttat eller så känner du att du behöver renovera lite. Det är samma influens som i Vädren som gör att du känner ett behov av att skapa dig ett harmoniskt hem.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har svårt att vara rationell idag. Du börjar gärna lite här och lite därmed det mesta. Det handlar om att du har svårt att bestämma dig och när du så blir stressad så tenderar du att bli splittrad. På eftermiddagen får du goda nyheter som rör sommaren.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns inget du kan säga eller göra som kan få en viss person att förlåta dig. Du har redan gått över gränsen för många gånger för att er vänskap ska gå att lappa ihop. Kanske någon gång i framtiden när saker inte är så infekterade så kan du få en möjlighet att be om ursäkt. Tiden läker alla sår.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är en person som både kan vara väldigt äventyrlig och hemtam på samma gång. Idag kommer huskatten fram i dig. Du trivs bra med att göra så lite du kan och har du möjlighet så lämnar du inte ens hemmet idag. Du behöver det lugn och den paus i livet som bara en trygg plats kan förmedla.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen blir lite förvirrande, mest för att du har så många saker som du måste hinna med. Du kanske står inför en annalkande semester och behöver avsluta ett antal projekt på jobbet innan du kan ta ledigt. Kvällen handlar om planering och strukturering.

Vågen 23/9-22/10

Ni är två som bestämmer och det är bra. Genom att slippa fatta alla besluten själv vågar du vara modigare. Om två har bestämt något är det också två som får ta skulden och det tycker du är lättare. Den du samarbetar med idag är dessutom mycket bättre på att besluta sig än vad du är.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är lite försiktig idag. Du har lärt dig av dina misstag och du vill inte göra samma fel som sist så du kör efter principen skynda långsamt. Ditt sätt att hantera situationen idag visar på att du växt de senaste måndarena och att du blivit bättre på att ta vara på den erfarenhet som du har.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du tar en paus i allt idag. Det finns ett behov hos dig att bara få vara utan att behöva fatta beslut eller känna dig stressad. Oom du arbetar kan en kollega bli lite irriterad över din attityd. Du måste försöka förklara hur viktigt det är att du får vara i din egen bubbla.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är en person som reagerar väldigt starkt om du är trött eller hungrig. Saker som du i vanliga fall skulle rycka på axlarna åt kan locka fram tårar när du är hungrig. Tänk på det i dag när du blir löjligt upprörd över en bagatell. Stopp i dig en banan, låt det gå 5 min och fundera igen hur allvarlig situationen egentligen är.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen handlar om ett nyinköp som är bättre än du vågat hoppats på. Det kan vara något till dig själv eller något till hemmet. Du inser att din vision av hur det skulle passa och verkligheten stämmer på pricken för en gångs skull. Kvällen tillbringar du gärna med vänner.

Fiskarna 19/2-20/3

Du kan vara lite dryg och det går ut över en person som svarar med samma mynt. Problemet är att du inte själv märker att du har attityd, men du uppfattar den hos din vän eller kollega och då blir du arg istället. Försök att ha lite självinsikt, det kommer att underlätta situationen.

Annons