Onsdag 7/7

07 jul, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Idag har du svårt att hålla inne med dina åsikter. Du vet att de inte efterfrågas men du kan ändå inte låta bli att tala om vad du tycker och tänker. Kvällen handlar till stor del om att vara en del av ett större sammanhang.

Oxen 20/4-20/5

Idag kan du äntligen slappna av ordentligt. Du har efterfrågat en sak eller något liknande, men det är först idag som du kan konstatera att det du eftersökt kommer att bi verklighet. I övrigt en lugn, men trevlig dag.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under kvällen försöker du locka ur en vän någon form av besked som hen inte är beredd att ge ännu. Det resulterar i att ni två argumenterar fast ni egentligen borde hålla sams. Ni båda gynnas om ni samarbetar.

Kräftan 21/6-22/7

Du har svårt att komma till ro idag. Det finns så många måsten som du bör klara av innan du kan pusta ut. Egentligen borde du ha en lista att beta av, det skulle vara mer effektivt men du ogillar för mycket struktur. Du vill kunna improvisera.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen handlar om att göra saker mer eller mindre effektivt. Idag har du svårt att fokusera utan din uppmärksamhet fladdrar en hit och en dit. Det här påverkar resultatet negativt. Kvällen handlar om att komma till rätta med ett problem.

Jungfru 23/8-22/9

Idag har du en del att klara av och det kan göra dig stressad. Du jobbar sämre om du är under press. Kvällen bjuder på en hel del roliga upplevelser. Det är bara att luta sig tillbaka och njuta av livet, vänskap och av fantastiska människor.

Vågen 23/9-22/10

Du är en person som har svårt att säga nej till andra, men idag inser till och med du att din vän överskrider sina rättigheter i egenskap av nära person. Hen utnyttjar din svaghet för hen för att få som hen vill.

Skorpionen 23/10-21-11

Du är en person som mer än gärna testar nya saker så därför blir din vän lite förvånad när det finns något som du hårdnackat vägrar att testa. Alla har vi våra gränser och här går helt klart din. Kvällen blir minst sagt intressant.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du löser ett dilemma bara genom att lyssna och låta din vän få klura ut svaret på sin egen fråga. Du är lite av en expert på den här formen av passivt stöd. Du vet att ibland är lite uppmärksamhet det enda som behövs.

Stenbocken 22/12-19/1

Det blir en bra onsdag där du får möjlighet att visa vad du går för. Du har utvecklats enormt mycket den senaste tiden och nu är det din tur att få vara i centrum för all uppmärksamhet. Kvällen bli härlig men alldeles för sen.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen handlar om att uppmana ett otroligt tålamod. Det finns en person som verkligen vet hur hen ska gå dig på nerverna. Ibland tror du att hen gör det med flit, men på det hela taget så kan det röra sig om en person som bara har ett väldigt enerverande sätt.

Fiskarna 19/2-20/3

Du vet att du har mycket att göra den här onsdagen, men ändå kan du inte uppbåda dig själv till att öka tempot. Du är väldigt trött just idag och det kan bero på en del dåliga sovvanor som du lagt dig till med den senaste tiden.

Annons