Torsdag 8/7

08 jul, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Torsdagen handlar om kompromisser och du är inte mycket för den varan. I din värld handlar mycket om din väg eller ingen väg. Det kan tyckas lite hårt, men Väduren är en ledare och det tar på dig varje gång du måste jämka.

Oxen 20/4-20/5

Du har en del olika saker du vill hinna med den här torsdagen. Det kan handla om allt från läkarbesök till olika bankärenden. Jobbar du dessutom kan tiden bli knapp. Det gäller att du lägger upp en ordning för dagen. På kvällen verkar du vara bortbjuden.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du har en del idéer, men du vet inte om de kommer gå hem hos din chef. Ni tänker ofta väldigt olika, men om du presenterar dina tankar idag kan du upptäcka att du och din chef faktiskt är inne på samma linje. Kvällen handlar om starka känslor.

Kräftan 21/6-22/7

Du tar en sak i taget just nu. Du orkar inte stressa särskilt inte när det är varmt. Kräftan fungerar egentligen bäst under lite mer kyliga förhållanden där du kan tänka klarare. Under dagen kan ett skvaller eskalera och resultera i en konflikt.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det finns en del att ta ställning till den här dagen. Det kan handla om alt från ekonomi till semesterförslag. Idag är det bra om du är öppen och inte bara vill välja dina idéer hela tiden. Du kommer att upptäcka nya områden som både är stimulerande och intressanta.

Jungfru 23/8-22/9

Dagen blir kanske inte så som du föreställt dig den. Du har haft en hel del tankar kring just den här torsdagen. Nu när den är här så ändras förutsättningarna och du tvingas att kompromissa med mycket som du tycker borde vara självklart. Det blir trots allt en lärorik och utvecklande dag.

Vågen 23/9-22/10

Dagen handlar om att inte tveka. Det är ett av dina större bekymmer att alltid känner en ångest av att besluta något. Om du idag tror på din första magkänsla och låter den guida dig så kommer du att inse att den leder dig rätt.

Skorpionen 23/10-21-11

Det blir en rolig och lite annorlunda torsdag som kretsar kring nya vänskaper och kring att återknyta gamla kontakter. Du är ovanligt social den här dagen. Allt omkring dig väcker din nyfikenhet och gör dig öppen för nya intryck.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Den här dagen sammanfattar du många av dina rädslor. Det handlar ofta om att bli lämnad eller utanför. Skytten är väldigt social och har svårare än andra tecken att vara ensam, även om du inte ser på dig själv på det viset. Du kan till och med uppleva dig själv lite som en ensamvarg.

Stenbocken 22/12-19/1

Under torsdagen ser du till att visa vad du går för. Du får en unik chans att bevisa vem det är som är bäst. Stenbocken har en inneboende vinnarskalle och den kommer fram i alla former av tävling, vänskaplig som mer seriös. Du kan även bli tävlingsinriktad på jobbet.

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns mycket du ska hinna med idag och du ligger i hårt. För dig handlar den här dagen om att komma ikapp och om att skapa en trivsam miljö omkring dig. Det är inte alltid som du har så mycket tid för dina privata projekt som du har just nu.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en rolig och omväxlande dag där får chansen att inte bara komma ikapp utan också ligga steget före. Under dagen får du en fin komplimang för en insats som du gör och du blir både glad och smickrad eftersom den kommer från en person som du beundrar.

Annons