Fredag 9/7

09 jul, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

På fredagen vet du varken ut eller in. Du har fått höra ett rykte som du inte vet om det är sant eller inte. På ett sätt skulle det kunna vara till din fördel om ryktet stämmer men samtidigt är det en annan person som i så fall råkar riktigt illa ut.

Oxen 20/4-20/5

På fredagen unnar du dig att njuta lite extra av tillvaron. Det kan vara att du är ledig, att du får chansen att köpa något fint till dig själv eller att en vän överraskar dig med en trevlig utflykt. Oavsett vad som händer så blir det en oförglömlig dag.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är lättdistraherad just nu och när du är det så blir det inte mycket gjort. En chef tycker att du är lat, men så är det inte. Det finns bara så mycket annat som fångar din uppmärksamhet. Kvällen handlar om ett ganska udda förslag.

Kräftan 21/6-22/7

Det gäller det att du bestämmer dig en gång för alla så för annars så kommer det att blir en konflikt mellan dig och en släkting. Ditt velande gör att hen tror att du är på väg att ge vika för hens övertalningsförmåga när det egentligen handlar om att du måste hitta rätt sätt att på.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är lite seg i starten idag och det påverkar hela dagen. Du halkar efter i ett tajt schema redan från början och det blir omöjligt att ta igen. Du känner dig frustrerad men vad du borde göra är att prioritera om i dagordningen och ta bort vissa saker som du lika gärna kan göra en annan dag.

Jungfru 23/8-22/9

Du är envis som de flesta jordtecken och idag hjälper det dig verkligen. Du har siktet inställt på ett ganska svåruppnått mål men med hjälp av en stark vilja så förvånar du alla i din omgivning med att prestera. Kvällen handlar om att fira en framgång.

Vågen 23/9-22/10

Du har svårt att erkänna att du gjort ett misstag eftersom det tar en del på din stolthet. Det handlar om ett ganska dumt slarvfel. Det här är något som du förväntas kunna utan och innan. Kvällen blir intressant och lärorik.

Skorpionen 23/10-21-11

Under den här fredagen får du sköta dina egna affärer utan att någon lägger sig i och det tycker du är skönt. Även om du anser att du är ganska bra på att kompromissa så vet du också att du ogillar att inte kunna fatta dina egna beslut. Kvällen blir trevlig och lagom social.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Just nu är du inne i en period då du behöver mer stöd från omgivningen än vanligt. Du känner en osäkerhet och du vill gärna få det verifierat att det du tycker och tänker passar in. Den här osäkerheten kommer att försvinna när Månens påverkan minskar.

Stenbocken 22/12-19/1

Fredagen blir en mysig dag där du investerar i dig själv på ett eller annat sätt. Det finns en vilja och positiv energi över den här dagen. Kvällen handlar om att försöka vara lite mer äventyrlig än du brukar vara. Det blir en lyckad kväll.

Vattumannen 20/1-18/2

Du fattar att en kollega är upprörd samtidigt som du tycker att hen överdriver. Du skulle vilja att hen slappnade av lite mer och njöt lite mer av nuet istället för att oroa sig så mycket för problem som inte har uppstått än.

Fiskarna 19/2-20/3

Det blir en lyckad dag där du får mycket gjort och känner dig effektiv. Det var länge sedan du kände att det mesta flöt på så här bra. Under eftermiddagen får du nyheter som livar upp ännu mer. En riktigt lyckad fredag med andra ord.

Annons