Lördag 10/7

10 jul, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Lördagen handlar om att säga både ja och nej på samma gång. Det gör dig förvirrad eftersom du inte är så bra på intrikata spel utan du behöver raka puckar om du ska trivas. Den här typen av spel gör dig obekväm.

Oxen 20/4-20/5

Du har en del frågor som du söker svar på den här dagen och en del av dem rör ditt arbete. Du får ett positivt svar på din fundering.  Även om det är helg så gillar du att ha kontroll för då kan du slappna av och njuta av din ledighet. Resten av lördagen blir underbar.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du är upprörd över en persons totala brist på respekt. Det här kanske inte rör dig direkt, men det berör dig indirekt eftersom en vän till dig är drabbad. Du väljer att ta strid för det du tror på och det gör att du hamnar i en konflikt.

Kräftan 21/6-22/7

Dagen blir underhållande och går snabbt. Du ägnar dig åt saker som både är en hobby och som kan generera en inkomst på sikt. För dig är det här den bästa av världar. Du älskar när du kan göra ett intresse till något som du faktiskt kan tjäna pengar på.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Den här dagen handlar om att ställa rätt frågor och om att inte tveka. Ibland blir du lite väl försiktig när det kommer till infekterade ämnen. Du går efter principen att hellre fly än att ta strid. Just nu är du inne i en period då du styrs av Månen och det gör dig extra känslig.

Jungfru 23/8-22/9

Under lördagen hamnar du lätt i diskussioner. Du brinner för vissa saker och då är det svårt att inte bli upprörd när du stöter på människor som har motsatta åsikter mot dig. Under eftermiddagen väntar en angenäm överraskning.

Vågen 23/9-22/10

Under lördagen vill du så mycket att du nästan blir handlingsförlamad. Du har så många bra idéer, men du kan inte förverkliga alla på en gång. Det är viktigt att du tar en sak i taget och gör det ordentligt istället för att hatta hit och dit. Kvällen handlar om passion.

Skorpionen 23/10-21-11

Du har en sak som du vill säga en vän, men hen verkar undvika dig just nu. Det som hen anar att du vill lyfta ett litet jobbigt ämne och därför håller sig hen undan. Kvällen handlar om vänskap, ärlighet och om att ha roligt.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Mycket den här dagen kretsar kring mat och kring vänskap. Det blir en bra dag där fokus ligger på det som är viktigt för dig. Under den här dagen får du också chansen att uppfylla ett löfte som du gav så tidigt som i våras.

Stenbocken 22/12-19/1

Under lördagen tar du tag i saker som rör familjen vännerna och en hobby. Du har vissa saker som du vill hinna med men då krävs det planering eftersom du är ganska upptagen. Som tur är så plockar du fram din talang för att strukturera och ordna med saker. Kvällen handlar om en flirt.

Vattumannen 20/1-18/2

Du har så mycket att säga men du vet inte riktigt hur du ska uttrycka dina tankar utan att det blir fel. Din förmåga att verbalt kommunicera dina tankar hämmas av Plutos position och gör det lite besvärligt. Kvällen handlar om god mat och trevliga vänner.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen bjuder på en och annan överraskning. Det du ska vänta dig är det oväntade. Det blir en bra dag med många nya intryck och en hel del härliga upplevelser. Kvällen bjuder på vänskap och skvaller

Annons