Söndag 11/7

11 jul, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Ibland, när du själv vill så kan du lyckas med det mesta och idag är en sådan dag då allt går rätt. Du har förutsättningarna för att slå dina personliga ambitioner. Kvällen handlar om att njuta och om att skämma bort sig själv lite extra.

Oxen 20/4-20/5

Det finns inget du kan göra annat än att bara ta det lugnt och hämta krafter inför kommande vecka. Du vet med dig att starten på veckan kommer att bli lite strulig så därför förbereder du dig för det mentalt. I övrigt en riktigt energigivande och bra söndag.

Tvillingarna 21/5-20/6

Det finns vissa saker som du kan påverka och vissa saker som du inte kan göra något åt. Bestäm dig för att inte lägga energi och irritera dig på de saker som du inte kan ändra på så kommer den här dagen att gå så mycket smidigare. En jobbflirt piggar upp.

Kräftan 21/6-22/7

Du tänker och tycker en hel del just nu, men du säger inte så mycket rakt ut. Det handlar främst om att du inte riktigt vet hur du ska förmedla dina känslor. Du brukar vilja vara öppen med hur du mår, men just nu så orkar du inte prata om djupa saker.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Dagen handlar om att försöka lite mer än vanligt. Ibland ger du upp lite väl lätt och så är fallet idag. Du vill verkligen visa vad du går för, men orken försvinner när du stöter på hinder. Kvällen handlar om olika löften.

Jungfru 23/8-22/9

Du känner dig lite osäker på en vän och vad hen egentligen vill. Den här personen är extremt otydlig när hen uttrycker sig och du vill inte såra hen genom att gång på gång fråga om. I vissa fall kan det vara bättre att ta det säkra för det osäkra. Hens luddighet kan annars resultera i mer jobb för dig.

Vågen 23/9-22/10

Dagen handlar om att lova saker som du sedan inte kan hålla. Ditt största problem är att du tycker det är jobbigt att säga nej. Du inser inte att konsekvenserna av att säga ja till saker som du inte kan genomföra är värre än tvärtom

Skorpionen 23/10-21-11

Det finns olika sätt att se på problem. Det ena är att det löser sig säkert utan att du anstränger dig och det andra är att faktiskt ta tag i problemet innan det växer. Idag väljer du det sista sättet och det kommer att underlätta för dig. Kvällen handlar om vänskap och om förtroenden.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det blir en annorlunda men ändå bra söndag där du får chansen att göra precis det du känner för utan att någon annan lägger sig i. Njut av friheten och skäm bort dig själv rejält. Under dagen kan du höra från en vän som du inte träffar så ofta.

Stenbocken 22/12-19/1

Dagen handlar om att göra rätt för dig och om att komma ikapp med saker som du egentligen inte orkat ta tag i tidigare. Det blir en bra och produktiv dag där du får mycket beröm av dina vänner. Kvällen handlar om att bara mysa och ta det lugnt.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är trött på att vissa personer visar upp en ganska tråkig attityd. Du skulle uppskatta om de här personerna ansträngde sig lite mer. Du har försök att lyfta det här ämnet men det har visat sig vara rätt så känsligt.

Fiskarna 19/2-20/3

Dagen handlar om friluftsliv och om att bara njuta av livet. Du är gärna tillsammans med personer som uppskattar utomhusäventyr lika mycket som du själv gör. Det blir en härlig och berikande söndag som ger dig en massa positiv energi.

Annons