Måndag 12/7

12 jul, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Det blir en bra måndag, särskilt om du är ledig. Du verkar vilja vara i farten den här dagen och du ser till att få mycket gjort. Just nu är du ovanligt produktiv. Du ser till att det händer saker och du tycker att det är kul att hålla igång.

Oxen 20/4-20/5

Den här dagen handlar om att organisera dig och få saker på plats. Det blir en bra dag där du äntligen känner att du har kontroll. Under eftermiddagen får du goda nyheter som rör din lön. Du har blivit bättre på att ta plats och ta för dig och det ger resultat, särskilt i arbetssammanhang.

Tvillingarna 21/5-20/6

Den här måndagen handlar om att se till att visa vem du är och hur mycket kunskap du sitter inne med. Du vill redan från början vara väldigt tydlig med att du inte accepterar att bli överkörd eller undanskuffad. Nu är det din tur att stå i främre ledet.

Kräftan 21/6-22/7

Det finns en saknad hos dig som märks tydligt men som du knappt noterar själv. Det handlar om en person som har stått dig nära men som av olika anledningar inte finns i ditt liv längre. Du skulle må bra av att ta kontakt med den här personen igen. Hen har en positiv inverkan på dig.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det är självklart att du säger ja till ett erbjudande idag. Du är lite förvånad över att just du är påtänkt för det här, men varför skåda en given häst i munnen? Det är bara att tacka och ta emot, du förtjänar verkligen lite flyt.

Jungfru 23/8-22/9

Under måndagen försöker du kompromissa med en person som kanske inte är den lättaste att samarbeta med. Du brukar sällan ha svårt för att jobba i grupp, men med den här personen så får du dra nästan hela lasset själv. Säg ifrån och låt dig inte bli trampad på.

Vågen 23/9-22/10

Du är trött och grinig idag och det genomsyrar allt du gör. Inget går fort och du tenderar att fräsa till människor som kommer i din väg. Kanske borde du kolla över dina sovvanor lite, som det är nu så har du en del problem med lite för sena kvällar.

Skorpionen 23/10-21-11

Du säger ingenting till en vän eller kollega fast du egentligen borde vara mer öppen. Det handlar lite om att du inte är helt bekväm med att dela med dig av dina känslor. Du känner dig så utlämnad när du öppnar upp dig. Idag skulle du ändå må bättre om du sa som det är.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Det finns en kaxighet i ditt tecken som inte funnits där tidigare. Det handlar om en vilja att ta för sig i olika sammanhang. Du känner ett ganska skönt driv i ditt tecken just nu som gör att du orkar vara lite vassare än flera av dina kollegor.

Stenbocken 22/12-19/1

Du är inte så glad när du möter en person som du inte kommer överens med idag. Försök ändå att visa upp din mer charmiga sida. Du tjänar på att hen tycker om dig och vill gynna dig. Stora delar av den här dagen umgås du med en vän som du inte sett på länge och det blir mysigt och härligt.

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns inget du kan säga eller göra för att påverka din situation just nu. Du måste helt enkelt finna dig i att saker inte alltid går så som man vill. Dagen handlar även om att ta tag i projekt som en kollega lämnat efter sig.

Fiskarna 19/2-20/3

Du är lite försiktig i dina uttalanden idag eftersom du inte vill såra känslor i onödan. Det har varit så mycket problem mellan dig och en släkting den senaste tiden att du är väldigt rädd som den sköra vapenvila som just nu råder mellan er.

Annons