Tisdag 13/7

13 jul, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du är en person som gör som du vill och det kan skapa en viss avundsjuka hos personer som inte är lika framåt som du är. Du har lärt dig att parera giftiga kommentarer med åren men idag bli du lite tagen på sängen av en persons attityd. Det här är en person som du trodde var lika självsäker som du.

Oxen 20/4-20/5

Under tisdagen passar du på att gå igenom papper och olika måste uppgifter. Det blir en harmonisk dag som innehåller både skvaller och en hel del skratt. Du känner att du trivs väldigt bra med livet just nu. Idag får du också en fin komplimang som du verkligen uppskattar.

Tvillingarna 21/5-20/6

Under dagen blir du lite ställd när du inser att något som du alltid tagit för givet är något som en vän eller kollega har jobbar hårt för att uppnå. Du inser vilken skillnad det är på just er två och på era förutsättningar. Kvällen handlar om att visa respekt för en äldre person.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Du är som du är och det är inte mycket man kan ändra på. När du börjar acceptera dig själv så kommer livet att bli mindre komplicerat. Idag får du möjligheten att lära känna en person som imponerar en hel del på dig.

Lejonet 23/7-22/8

Du är inte så diskret i dina åsikter idag. Du brukar kunna säga vad du tycker men idag så kan du helt enkelt inte hålla tyst utan anmärker på allt och alla vilket kan skapa en viss irritation i din bekantskapskrets. Kvällen handlar om att testa sina gränser.

Jungfru 23/8-22/9

Det finns ingen som kan vara lika glad och omtänksam som du när du är på det humöret. Idag öser du kärlek och massor av värme över hela din bekantskapskrets. Det blir en härlig dag som går i vänskapens tecken.

Vågen 23/9-22/10

Under tisdagen försöker du reda ut en konflikt men det går inget vidare eftersom de inblandade inte vill samarbeta. Du kommer inte att få alla nöjda så inse att det kanske är bättre att dra sig ur det här medlandet och låta dina vänner reda ut sina egna problem. Kvällen blir ett ekonomiskt dilemma.

Annons

Skorpionen 23/10-21-11

Det finns en ivrig nervositet hos dig just nu. Du vill så mycket, men det finns en risk att du inte hinner med att fröverkliga alla dina planer för dagen. Det är dina ambitioner i kombination med din tidsoptimism så sätter käppar i hjulet för dig. Kvällen handlar om nya och gamla förälskelser.

Skytten 22/11-21/12

Det finns ingen som kan bli lika arg som du kan bli och det märker din vän av idag. Hen har gjort eller sagt något som du tycker är högst opassande och det får hen höra. Du skräder inte orden och det kan hända att du tar i lite väl mycket.

Stenbocken 22/12-19/1

På tisdagen har du mer tid över än du vet vad du ska göra av. Kanske är det dags att du tar tag i det där hemmaprojektet som blivit liggande lite för länge. Du vill gärna skapa en harmonisk miljö och det gör du genom att förverkliga din design idé.

Vattumannen 20/1-18/2

Dagen handlar om att vara effektiv men också lyhörd. Det är en fin balansgång som du försöker att hålla. Du kan vara väldigt inkännande när du vill och det är så du upptäcker att en vän eller kollega inte mår bra. Du försöker hjälpa hen så gott du kan.

Fiskarna 19/2-20/3

Det är som du säger att saker blandas och ändras hela tiden och det gäller att kunna acklimatisera sig till allt nytt. Du är en mästare på den typen av förändringar och det kommer till nytta idag då du hamnar i en väldigt ovan situation, men du agerar ändå på ett världsvant sätt.

Annons