Onsdag 14/7

14 jul, 2021
AvFelicia Stålkrantz-Baurén
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Jobbet som passar dig bäst enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Du vänder ut och in på dig själv idag bara för att vara någon annan till lags. Försök att lita mer på din egen förmåga och mindre på vad andra tycker och tänker. Kvällen handlar om en positiv feedback från en släkting eller bekant.

Oxen 20/4-20/5

Under onsdagen så har du en hel del små projekt på gång. Det är många saker som du vill hinna med, men du ser också till att få tid över för saker som träning eller vila. Det är viktigt för dig att ha balans i livet och et får du genom att kombinera aktivitet med att inte gör någonting.

Tvillingarna 21/5-20/6

Dagen handlar om att hitt hem. Det kan vara både bildligt och bokstavligt talat. Du har känt dig vilsen under en ganska lång tid men nu känner du att du äntligen börjar landa i vem du vill vara och vart du vill befinna dig. På kvällen får du positiva nyheter

Kräftan 21/6-22/7

Under den här onsdagen är det viktigt att du är exakt och det är inte din starkaste sida. Du tycker bättre om att jobba utifrån lite mer fria gränser istället för att göra saker på ett visst sätt. Idag får du oväntat stöd från en kollega som är betydlig mer strukturerad än vad du är.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Det blir en intressant dag där du kan lära dig inte bara om dig själv utan även om hur andra beter sig i olika, kanske lite utsatta situationer. Du hittar din inre styrka och du vågar lita mer på ditt omdöme än du gjort tidigare. Kvällen handlar om att ta kontakt med en saknad vän.

Jungfru 23/8-22/9

Under onsdagen känner du dig lite äventyrlig. Det finns en chans, eller risk beroende på hur man ser det att du gör något väldigt impulsivt och ogenomtänkt. För dig kan det vara bra att släppa loss på det här sättet, du behöver känna friheten.

Vågen 23/9-22/10

Dagen handlar om att vilja ta för sig i olika sammanhang. Du brukar inte vara så bra på att ta plats i större grupper, men idag vill du både ses och höras. Det blir en rolig, lite utmanande men framförallt lärorik dag.

Skorpionen 23/10-21-11

Det är inte ofta du säger emot din förebild, men idag tycker du faktiskt att hen har fel. Du står upp för din åsikt och det väcker beundran. Du visar vem du är, stark, passionerad och redo att slås för det du tror på. Kvällen handlar om en flirt. Just nu är du väldigt mottagligt för all form av beundran.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Du inser att du är på väg att begå ett misstag men om du stoppar dig själv i tid kan du rätta till det innan det är för sent. Här handlar det om att vara vaken men framförallt om att ha karaktär nog att sluta i tid. Ibland är det lätt att dras med, särskilt när alla andra är så entusiastiska.

Stenbocken 22/12-19/1

Du njuter av att ta det lugnt den här onsdagen. Hel sommaren har varit intensiv och handlar om att bygga upp dig själv, men nu inser du att om du ska vara på topp i höst måste du även unna dig att hämta andan och ladda energi. Idag får du ett sms som både väcker din nyfikenhet och gör dig förvånad.

Vattumannen 20/1-18/2

Du inser att du måste bara lite mer bestämd med vissa personer. De här individerna har en förmåga att ta hela handen om du erbjuder dem lillfingret. Du är inte van vid att behöva behandla vuxna människor som små barn men i det här faller finns det inget alternativ.

Fiskarna 19/2-20/3

Det går smidigare än du tänkt dig att avsluta ett projekt och det ger dig lite tid över till saker som du inte måste göra men som du tycker är roliga. Ibland måste man få vara kreativ och släppa lös sin inre konstnär och det gör du idag.

Annons